• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
VLADO66 - майстор
jekasus написа:
Владо - три ръце :-D от повече няма смисъл. В първия пласт хидроизолация да се сложи мрежа за хидроизолация.
Гечев ше го удря чекмеджето в коремо,ама трябва да разработи и циментова хидроизолация за да предложи комплексна система. :)
alsted - майстор
Знам, че това се отрича от майсторите тук, но аз сложих гранитогрес и нямам проблем.
VLADO66 - майстор
alsted написа:
Знам, че това се отрича от майсторите тук, но аз сложих гранитогрес и нямам проблем.
Що да се отрича-това си е класика :) Само че под него е хубаво да се сложи хидроизолация щото не е много здравословно да се разчита само на фугиращата смес.
alsted - майстор
За хубаво - няма да кажа, че не е хубаво. До колко е важно, задължително ... Знам много бани, които не са протекли, въпреки, че нямат никаква допълнителна хидроизолация. А се отрича основно заради температурните разширения. Аз лично не мисля, че са достатъчно големи, поне за този инертен материал, за да е фатално. На мойта си тераса оставих малки фугички все пак. Макар че запълнени с фугировъчна смес, а не със силикон, ми се струва малко безмислено :?
cegavara - помощник
bat_al_a написа:
Оправяш си наклона на плочата, валяк, четка и течна гума на 2-3 слоя, ходи се по нея и можеш маси да слагаш.
това е интересно решение :) Мерси
gechev - специалист
VLADO66 написа:
jekasus написа:
Владо - три ръце :-D от повече няма смисъл. В първия пласт хидроизолация да се сложи мрежа за хидроизолация.
Гечев ше го удря чекмеджето в коремо,ама трябва да разработи и циментова хидроизолация за да предложи комплексна система. :)
Работя по въпроса и имам много добри резултати. Използва се и парафин восъчната емулсия на Фло. Постига се много здрав и пластичен и хидрофобизиращ материал. Гечев + Фло = Форумен успех. Честит да Ви е най българския празник 24 май.
  • 1
  • 2

Тема "Какъв вид мазилка да използвам на открито" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: