Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
iivanov - майстор
Може проблема да е в предтелефонното устройство.Вчера ми попадна един S neksus,от тия дето чичо Гугъл им чисти бъговете.След няколко минути фончето откачи.Собственика му също. :-D
iivanov - майстор
Има официален ъпдейт до 4.1. :party: :party: :party:
kuger - майстор
Току що го инсталнах, сега ще се уча :-D
fox_vt - майстор
И аз исках такъв ама никъде не се предлага от операторите и се наложи да взема SGS2+ .Както казва и kuger видеото е страхотно ама компа не може да го подкара налага се да го мина със програма за намаляване на качеството #-o А камерата я сравнявах с 5 Mpx на Wave 1 то е няма разлика даже май малката малко по добре снима :-D Иначе откъм I-нет възможности и wi-fi такива е уникален а със Glonass GPS а фърчи :rolleyes:
velsi - Почетен майстор
iivanov написа:
Е, добрутро, аз този ъпдейт го качих пез февруари. Ти чак сега ли забеляза? :-D
jekasus - майстор
Това не харесвам на подизпълнители на гугъл - че не е за всички, а само за избрани.
kuger - майстор
velsi написа:
iivanov написа:
Е, добрутро, аз този ъпдейт го качих пез февруари. Ти чак сега ли забеляза? :-D
Ама не на стоков, а на рутнат телефон,а? До преди седмица проверявах през Samsung Kies, и го нямаше ъпдейта.
VLADO66 - майстор
На моето престижио за месец и нещо има 3 актуализации-важно е съпорта на марката да е на ниво и да следи за бъгове и да ги чисти.Не знам желето как е но има една аксиома че е важно хардуера да може да работи добре със съответната версия и да не се превръща обновяването като самоцел.
velsi - Почетен майстор
kuger написа:
Ама не на стоков, а на рутнат телефон,а? До преди седмица проверявах през Samsung Kies, и го нямаше ъпдейта.
Софтуерът ми е стоков, а телефонът ми не е рутван никога. Не се занимавай с Kies. Качва се с Odin.
kuger - майстор
Не съм пробвал Odin, по-лека ли е от Kies-а?

Тема "Ами да ми е честит..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: