• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kozl - майстор
Кой да гледа "куче" марки па да им назубри и имената. И ако това е било преди години доказана служба............ :roll: ............ Или съм късметлия или ............. :? ама 6 г. изкара един 150 ватов от Конрад, само че с лампа Силвания. След като сГоре лампата и не случих на ламБи. Първо Пхилипс-а сдаде за една седмица, а цели 10 кинта чинеше. А след Фильо минах на Чайно производство около 1 кинта парчето, обаче пластмасата остаря и влезе вода, след което електрониката бе фира и светлината изчезна. Сега се постарах с два прожектора по 150 Вт за под 5 лв. единия и датчик от кръглите да ги светва за 10 пари бройката.
Е имам и 2 х 20 Вт, LED по около 40 лв. е парчето и отделно ПИР-а. И не с един, а 2 ПИР-а ги светкат. за да завиша обхвата. Важното е ламБите да не светят в ПИР-овете.
hidrazin - майстор
Ами те клиентите все нямат пари. Като са недоволни ги пращаш в магазина да си избират те. Имал съм и такива но ги предупреждавам - след монтажа и пробата обявявам че току що гаранцията изтече. :lol: След като искат с трици да ловят маймуни всяко следващо посещение и труд си го плащат.
:partyman:
ivanov6600 - специалист
Не е гаранция, че ЛЕД прожекторите ще издържат много.
Аз с едни 30В така си го набих, че ми излезе даже и на загуба. А уз 2 год. гаранция.
Клиентите като искат нещо по ефтинко предлагам изпитано и качествено или го пращам в магазина да си купи аз само му го монтирам.
  • 1
  • 2

Тема "Евтин и качествен халогенен прожектор със датчик за движение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: