Здравейте,пролетното почистване мина успешно.Помогна ми линка само едно поясняване.Въпросното болтче е точно под-клавиш ф6,но зада се отстрани се изважда цялата клавиатура.Това става по следния начин.Повдига се предната част на капака и с преспособление като Г отверка се предърпват едни щипки.След това клавиатурата си излиза и се освобождава плоския (кабел-свързващият)При сглобяването завих болчето под-капака,за да не ми пречи при повторно отваряне.То държи куплунгът на оптичното устройство.Следващата стъпка,с прахосмукачката.Заработи си нормално.Понеже си нямам книжка за седмицата,искам да попитам.Предишната система я бях изчистил до толкова,че накрая спря да работи.Седмицата ми се струва ацки бавна.Постоянно се обновява при спиране,неможе да запомни периферните устройства.При включване на ново,започва да ги търси и след това се рестартира.Предполагам,че и други нещица ще се покажат.Най-вероятно ще да е от настройките?Да попитам още,при инсталазията не са разделили диска,както преди-20 на 60.Ще има ли ефект,ако го разцепим отново?Притеснява ме това,да не изгубя офис програмите.А това с клавишите немога да ги открия.Не са КТРЛ+АЛТ.Като цяло съм доволен от преинсталацията.
Освен, ако не си използвал нещо от рода на ФлексТъп.
И, за да се увериш - ето снимка да видиш:

А за разделянето аз използвах Acronis Disk Director и не съм имал никакви ядове.
Иначе при положение, че си преинсталирал си можел да го направиш по време на инсталацията.
Нищо - следващия път ще знаеш.