Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
simeonov_74 - специалист
Лео, никой не търси и предлага работа, просто правя таван с тези размери и питам за да знам колко да взема, надяавам се да си ме разбрал сега, а не да заключваш темата . Искам да питам всички откаде могат да се купят тези лунички които висят надолу, като на снимката в темата за цената на окачения таван
leonardo_vd - модератор
simeonov_74 написа:
Лео, никой не търси и предлага работа, просто правя таван с тези размери и питам за да знам колко да взема, надяавам се да си ме разбрал сега, а не да заключваш темата . Искам да питам всички откаде могат да се купят тези лунички които висят надолу, като на снимката в темата за цената на окачения таван
Няма да я заключа :wink: , но можеше да ми пишеш лично и тогава да отвориш нова тема.
velsi - Почетен майстор
И защо да те пита на лични?! Ако аз примерно се интересувам от същото? Или някой друг? Това е форум все пак, а не консултантски сайт.
simeonov_74 - специалист
И все пак ще ми каже ли някой колко да взема за труд на 17кв картон,26м обръщане на вътрешен и външен ъгъл инсталация за 14 луни, монтаж на 4 пури за скрито осветление + боя и лепене на 17 м первазчета. Благодаря предварително. По натам ще кача и снимки.

Тема "Питане за цени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: