• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
infomar написа:
Трябва да си закупя телефон работещ с две СИМ карти, но трудно се ориентирам в това което се предлага. Мненията за моделите са доста противоречиви, затова моля за мнение от притежатели на подобни телефони.
Цена в диапазона 50-100 лв.
Твърдо НЕ.
Моето мнение противоречи на по горните, но ще го изкажа. Телефон с 2 симкарти не е телефон за мен.

Откак "пипнах" това чудо на техниката Привилег-а се отказах да смятам телефоните с 2 карти за стока.
По добре 2 стари издържливи нокии за по 20 лева максимум.

Добро може не само за телефон с 2 сим карти да се изкаже, може и за всеки един телефон с 1 карта, зависи от гледната точка и опита на хората с устройството - които коментират.
solo5 - майстор
Monev написа:
infomar написа:
Твърдо НЕ.
Моето мнение противоречи на по горните, но ще го изкажа. Телефон с 2 симкарти не е телефон за мен.

Откак "пипнах" това чудо на техниката Привилег-а се отказах да смятам телефоните с 2 карти за стока.
По добре 2 стари издържливи нокии за по 20 лева максимум.
Това, че си "пипнал" това чудо на техниката Привилег, не ти дава основание да се изказваш крайно за всички телефони с 2 SIM карти. :wink:
metom - помощник
Вече 7 години карам с "това чудо -Привилег" с 2СИМ-Х6, и си умирам от яд ,че не мога да си намеря нова батерия,че и двете/в комплект/сдадоха багажа.Самият телефон не е мръднал-железен.
mitron - специалист
Здравей аз ти препоръчвам този http://e-mobile.bg/ipro-i3181-dual-sim-phone-black евтин е и доста функционален за работа е супер никви проблеми 3 дена издържа батерията а го съдирам от разговори
Bambookita - специалист
http://www.pandawill.com/thl-w1-smart-p ... 65727.html От пет месеца съм с такъв. Телефончето лети-лети :)
djjimmy66 - специалист
Аз лично ползвам повече от година NOKIA X1-01 и съм изключително доволен! Проста слушалка е, има слот за карта, радио и МП3 плейър, но надежден - перфектна батерия, държи в режим на готовност над 10 дни! Смених няколко китаеца преди него - за мен е този и е напълно вместим в бюджета ти! Ако пък искаш с камера - виж NOKIA ASHA 200 - жена ми ползва такъв и е доволна. Все пак си е нокия, мани ги тия китайци!
Duke_BG - специалист
metom написа:
Вече 7 години карам с "това чудо -Привилег" с 2СИМ-Х6, и си умирам от яд ,че не мога да си намеря нова батерия,че и двете/в комплект/сдадоха багажа.Самият телефон не е мръднал-железен.
батерия от Нокия BL5C + кибритена клечка - действа безоткатно - с клечката подпираш батерията отзад за да опрат пластините :)

и аз бях с такъв доста време докато не му спрасках дисплея .
някои хора се оплакваха от тях ама аз явно попаднах на читав

иначе за мой познат съм купувал онлайн китайче с 4 сим карти работещи едновременно и човека си го ползва доста време и май все още го ползва - над 3 години
  • 1
  • 2

Тема "Препоръчайте телефон с две СИМ карти....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: