Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
dobcho_vn - специалист
Здравейте, заглавието е малко не подходящо, но не можах да се сетя за по подходящо.Идеята ми е, че ще имам няколко въпроса от различни сфери.
Та, освен всичко друго в трудовата характеристика ми влиза да поддържам помещенията в добър вид.И понеже началствата се стискат за ремонт и материали съм решил да взема нещата в свои ръце.Е няма да има медал, ама се надявам поне едно благодаря да кажат.Ето и въпросите:
1.Стените са минати с латекс преди не знам колко си време и има всякакви петна и не знам си какви още "мазгии" по тях.Въпроса е трябвали някак си да обработя тези петна или мога директно върху тях да мина с новия латекс?
2.Прозорците са стари, дървени.Въпроса е отново мога ли директно върху старата боя да мина нова или е по-добре да ги обработя преди боята? Ако трябва да ги обработя преди боята с какво?
3.Понеже отоплението е към ТЕЦ, връзките на радиаторите капят от всякъде и клапаните за регулиране ги няма никакви.Питането е понеже тръбите са ПВЦ, а радиаторите са два на "сандвич" залепени има ли такива кранове и имали някаква специфика при смяната им?
Ами това е засега.
Благодаря предварително.

Тема "Една тема с няколко питанки...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: