• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 441
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
agj - майстор
gogo7777 написа:

agj нали ти казах, че не искам да споря с теб. Няма смисъл.
и си успял да напишеш най върховните глупости...
Да ама да ги прочетеш е лесно, по-трудното е да ги проумееш :-D . Дори и да ти се струват глупости :lol:

Ае наздраве, днес е Трифон Зарезан :partyman:
Ми Наздраве !In vino veritas!
migatronic - напреднал
Здравейте колеги предстоими закопуваване на електрожен, и като много други въпросът ми е какъв електрожен да си купя.Спрял съм се на инвенторите на Драгозов и по точно на ARC 140 ,какво може да ме посъветвате.Благодаря ви предварително !
agj - майстор
migatronic написа:
Здравейте колеги предстоими закопуваване на електрожен, и като много други въпросът ми е какъв електрожен да си купя.Спрял съм се на инвенторите на Драгозов и по точно на ARC 140 ,какво може да ме посъветвате.Благодаря ви предварително !
migatronic, твоя никнейм съвпада абсолютно точно ,буква по буква с реномирана марка заваръчни апарати !
http://www.tournai-soudage.com/catalogu ... tegorie1=3
Последна промяна от agj на съб юни 01, 2013 1:43 am, променено общо 2 пъти.
gogo7777 - майстор
В Испания нямате ли Кракра..........айде стига маркетинг, че ми се дръпват очите :-D

Чете ли по форума?
migatronic - напреднал
Да колега никнейма ми е съштия като датската марка,работя с такива машини и са много добри. И до gogo 7777 колкото до Кракра знаеш че еневъзможно испанците да купят такава машина.И да челсъм много по форома за това все пак се допитвам до вас :?
gogo7777 - майстор
До сега никой не се е оплакал от инвенторите на Драгозов. Аз нямам никакво впечатление за тях. Предполагам, че са добри, щом хората ги одобряват.

А те испанците много неща не са виждали, но съм сигурен, че ако зърнат пернишката ламя няма да погледнат друга :-D
migatronic - напреднал
Може и да си прав за прнишката ламя, но да ти споделя едно мое виждане много е трудно да накараш испанец да пробва нешто ново, те са свикнали с едно и съшто нешто и това е няма сменяне може да излезе нешто по хубаво но [-(
sek.1 - специалист
Може и традиционалисти да са ама я накарай испанец да мъкне кракрата осем етажа стълби после да я тегли с въже през капандура и ако са му останали сили да заварява на покрива . После обратната процедура .
agj - майстор
migatronic написа:
Да колега никнейма ми е съштия като датската марка,работя с такива машини и са много добри. И до gogo 7777 колкото до Кракра знаеш че еневъзможно испанците да купят такава машина.И да челсъм много по форома за това все пак се допитвам до вас :?
Вярно е че тук хората са доволни от машините Аргомаркет но няма как те да се сравняват с марковите !Щом работиш с Мigatronic и знаеш качествата на марковата техника защо искаш да си купиш китайска машинна -вероятно заради цената ,вярно е че два пъти по евтина но ако я купиш от тук а я ползваш в Испания трябва да помислиш за сервизирането а може би и за още други неща!
migatronic - напреднал
Точно заради сервиза искам да я купя от България защото ще я използвам за вкъшти.Миналата седмица един дистрибутор тук в Испаниа ни докара ESAB Buddy Arc 180 цената му е 349 евро с 2г. гаранциа и съшто е произведен в китай,мислех и за нея но занеса ли я в Българиа знаеш какво става с гаранциата.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 441

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: