Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
inspo - майстор
Наистина ще са доста тежки.
Затова същата работа би свършила и една обикновена конструкция за пейка , надеждно заварена от тръби или кух профил.
Като на местата с червено се разпробива и се захващат дъските с болт и гайка.

Прикачен файл

Untitled.JPG
Untitled.JPG (19.28 KиБ) Видяна 4500 пъти
svetor - напреднал
Я, реших проблема със палета така
Ефтинджос и практично
Палета под път и над път
Успех :supz:
Прикачен файл:
Photo0022.jpg

Прикачен файл

Photo0021.jpg
Антоанета - напреднал
Макар и със закъснение, искам да ви кажа: Благодаря ви, хора! Още не съм осъществила моята идея но е вече в процес на изработване. Бавно става... Когато направим пейката, ще ви я изпратя, дано да я харесате! Бъдете здрави!
hidrazin - майстор
Антоанета написа:
Когато направим пейката, ще ви я изпратя, дано да я харесате! Бъдете здрави!
Не ни я изпращай. Куриерските услуги са скъпи. :) Ползвай си я със здраве.
:partyman:
mitron - специалист
Здрасти направи си и възглавнички от дунапрен и ще ти е перфектно
svetor - напреднал
A като ги накваси дъжда тез възглавнички к'во да прааа?
Да чекам да изсънат ! :? [-X
hidrazin - майстор
svetor написа:
A като ги накваси дъжда тез възглавнички к'во да прааа? Да чекам да изсънат ! :? [-X
Страшен лексикон! На училище случайно да сме ходили? Тези к'во, праа ... Не знам какво си прал и място за кой полет си чекирал ама се иска елементарно въображение. Това че mitron е дал идея за дунапрен не означава че не може да бъде облечен с калъфка от непромокаема материя. Който го интересува да потърси в нета "Протектор непромокаем" , "Gore-tex XCR" или нещо подобно. Пък и кой нормален човек ще седне на дунапрен без калъфка?
VLADO66 - майстор
hidrazin написа:
svetor написа:
A като ги накваси дъжда тез възглавнички к'во да прааа? Да чекам да изсънат ! :? [-X
Страшен лексикон! На училище случайно да сме ходили? Тези к'во, праа ... Не знам какво си прал и място за кой полет си чекирал ама се иска елементарно въображение. Това че mitron е дал идея за дунапрен не означава че не може да бъде облечен с калъфка от непромокаема материя. Който го интересува да потърси в нета "Протектор непромокаем" , "Gore-tex XCR" или нещо подобно. Пък и кой нормален човек ще седне на дунапрен без калъфка?
Това http://www.ecostyle.bg/category/13/bamb ... astni.html е по-евтино от гортекса :-D
Антоанета - напреднал
Здравейте,
След дълго мълчание, се явявам. Изпращам пейката, която обсъждахме, направих /с мъжка помощ, разбира се/ и участвах на изложба в галерия "Аросита". Харесвам я, идеята е прекрасна, стари врати на коли има много, винкели и дъски и сръчни ръце. Може да се разработи за любители на различни марки автомобили, да се постави в индустриален дизайн, дори ако се излъска и се декорира подходящо става и чудесен Поп Арт акцент!
Нещо пак не ми се получава с прикачването на файлове, мисля, че да доста големи, изпращам линк https://www.facebook.com/events/161240514058759/.

Тема "Сглобка за метал и дърво" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: