• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
nikolson - майстор
VLADO66 написа:
Малко извън темата-жената тази година бодна между краставиците босилек срещу мана,пък ще видим.http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=1295.0
В спалнята жена ми сложи няколко саксийки босилек против комари. Действа.
MMIel - специалист
iivanov написа:
Каишев, това с мрежата е добро, ама по Варна не намирам с такива широки дупки . Иначе и аз правя конструкция.
Мрежата я продават във Варна на пазара (магазина за торбички до рибната борса, по реда на Била). Метърът е 70ст.
kaishew написа:
към MMIel,не разбрах защо не ти стига фантазията?От няколко години ги ползвам и нямам проблеми.Съчетани с показаните скоби просто е песен връзването.
Сигурен съм, че е така :partyman: . Казах го в смисъл, че не се бях сетил за тоя вариант.
alsted написа:
hidrazinе, тая мрежа винаги, целия сезон ли е отгоре? Как се бере? Спомена програматор за капковото) - какво конкретно? Софтуер? С влагомер на почвата (ако започнат някакви порои?)?
Това с влагомера и софтуера е висш пилотаж :-D . При мен - вали, не вали все поливам. Под мулча остава сухо. :-D
mitron - специалист
@mitron действай все още не е късно да направиш конструкция. Ако вече си ги навързал пусни снимки.
Четох че желязото не е удачен вариант за колци. Много се нагрявало през лятото.

Здрасти съжалявам за закъснението ето снимки и от моите домати

Прикачен файл

02062013267.jpg

Прикачен файл

02062013267.jpg
hidrazin - майстор
Гледах, гледах и ме заболя главата та взех че обърнах монитора на 90 градуса. :shock:
:partyman:
mitron - специалист
:-D е добре де оплесках работата
kaishew - специалист
Ето ги и моите,упорито пълзят по мрежата.

Прикачен файл

Picture 1937-1.jpg
ivanovbg - майстор
MMIel написа:

Ето ги и щипките, които съм ползвал в основата:
Изображение
Нагоре по стъблото сезалът съм го увил, но мисля, че не е удачен вариант и ще си купя още щипки. Дават го да се прихваща през 3 листа. 100бр за 2,50лв, какво му плащаш :)
Поздравления @Johny. Много ми харесва видът на градинката ти :partyman:
При @докера ми се струва, че когато растенията стигнат мястото, където се събират арматурите и ще се задушават, но всеки си знае. Все пак аз се занимавам за първа година със земеделие. :partyman:
Колега, от къде ги купуваш че и на мен ми харесват?

А иначе аз между моите домати съм насадил боб. Готов е да цъфне в парника. След някой ден ще снимам да покажа и боба и доматите с моите колци тип антиградушка. Вече на 2 градушки подейства без грешка.
докера - специалист
Сега остава да засееш и царевица и ще стане американска тройка .... :-D
Е , то по принцип вместо домати трябва да са тикви , ама нали и доматите от там идват .... :roll: :-D
ivanovbg - майстор
Е има и малко лук, че салата от домати или боб без лук....
В интерес на истината и доматите и боба си растат перфектно.
mitron - специалист
с тези приказки за салати така ми се преяде салатка с хубав градински домат а не с пластмаса от пазара нямам търпение да станат
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

Тема "Колци за домати- какви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: