Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
plamen64 - напреднал
Нправих ремарке за газ , велосипед ( електро иле бензин ) . усилено . Подходящо за пазар , рибари и др. Супер леко , маневрено , Издържа до 30 кг. излезе ми - 60 лв. ако някой го хареса го .Търся майстор железар за изработка на подобни изделия .

Прикачен файл

Image0550.jpg

Прикачен файл

Image0549.jpg

Прикачен файл

Image0552.jpg

Прикачен файл

Image0551.jpg
Последна промяна от plamen64 на вт юни 04, 2013 1:39 pm, променено общо 2 пъти.
ferrari4456 - специалист
Кое ти е излезнало 60лв?
Взел си една бабешка пазарска чанта и си я закрепил с извит провил за колчето на колелото... :lol:
Много скъпо излиза...Повече от 25лв не е... :tonqe:
gogo7777 - майстор
На мен пък ми става смешно, като си представя как ще отскача това "ремарке" по неравностите на пътя :-D

Много странно окачване си сътворил. Тия пластмасови колелца няма да изкарат дълго и "царският болт" няма да работи така както си го направил. Много е вероятно да се пребие някой с велосипеда, освен ако движещото колело не е предното :-D . Промени подхода за направата на ремаркето, все пак ще се движи по пътищата и става участник в движението. Тук имаше подобна тема и е разисквано и идеи има доста.
plamen64 - напреднал
Първо - пазрска количка 25 лв. ,кош - 10 лв. , услване на колелата с 4- ри втулки , смяна на оста и носещтите пръчки , поли-пропиленова тръба с ал. вложка , ,4 - скоби за тръби лв. , ШАРНИРЕН БОЛТ , ( ОГРАНИЧАВАЩ ПОДСКАЧАНЕТО ) + БОЛТОВЕ И ШАЙБИ - 30 ЛВ. . ОХО ТО БИЛО НАД 60 ЛВ. НА ЧУЖД ГРЪБ И 100 ТОЯГИ СА МАЛКО . ДО СЕГА ВИДЯХ МНЕНИЯ НА ХОРА ,КОЙТО И ЕДИН ПИРОН НЕ СА ЗАБИЛИ , МОЛЯ ДА ПИШАТ ХОРА КОЙТО СА СЪТВОРИЛИ НЕЩО С РЪЦЕ И УМ .
hidrazin - майстор
Ама ти май не разбра че тук не е продавалник и форума си има правила. Като искаш да продаваш нещо не ти е мястото тук.
:partyman:
plamen64 - напреднал
ТОВА Е ФОРУМ ЗА СПОДЕЛЯНЕ НА ИДЕИ И НА ОПИТ. АЗ СПОДЕЛЯМ ЗА СРЕДСТВАТА КОЙТО СЪМ ИЗРАЗХОДВАЛ , ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ СЪМ КУПИЛ А НЕ СЪМ ОТКРАДНАЛ !!!! И СЪМ ГОРД ЧЕ СЪМ НАПРАВИЛ НЕЩО САМ , ЗА РАЗЛИКА ОТ ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ .
hidrazin - майстор
И сега какво? Излиза че останалите тук сме крадци ли? Хубаво е че си го направил. Лошото е че си тръгнал да го продаваш тук. Всякакви обяви за продажби са забранени в този форум и това му е едно от най-хубавите неща.
А писането с главни букви се счита за викане и неуважение към другите.
:partyman:
dadko - майстор
Редактирай си поста- махни последното изречение, където пишеш, че го продаваш и всичко ще е ОК (ако и другите (или пък модератора)- си променят мненията, където се обсъжда цената...
На мен лично не ми харесва, но щом те кефи... Ако пък те кефи- защо тогава го продаваш е логичния въпрос.
Колелцата няма да издържат дълго.
Абе, темата си е направо за в коша.
gogo7777 - майстор
ДО СЕГА ВИДЯХ МНЕНИЯ НА ХОРА ,КОЙТО И ЕДИН ПИРОН НЕ СА ЗАБИЛИ , МОЛЯ ДА ПИШАТ ХОРА КОЙТО СА СЪТВОРИЛИ НЕЩО С РЪЦЕ И УМ .
Абе момче, Ти подкара ли това ремарке? Тоя шарнирен болт никаква работа не върши......Ремаркето няма да следва колелото при завой. Окачването си го направил на най-неподходящото място. Я го натовари и го подкарай, за да се убедиш сам. Ама си сложи каска и наколенки.

Тема "Нправих ремарке за велосипед ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: