Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
bikerider_ - специалист
ESPACE написа:
Хубаво беше да го уточниш по-рано за да не ти се налага да обясняваш още веднъж. Та предложението ми си остава в сила. Срежи вътрешната тръба и не увесвай сифона накрая на другата ами я набий почти до край за да няма миризми.
Ако не стане, успех в намирането на правилния сифон.
Този навъсения "водопроводчик" в магазина накрая ми препоръча да съм го увисел на края на тръбата (макар че и така преля пред него, дори без да е монтиран, т.е. вариантът за вакуум в системата отпада и той не реагира, а се направи на луд) и за протокола - пояснявам за не знам кой път, че нито висейки на края, нито когато са вкарани една в друга двете тръби има подобрение.
Ще почна с леко уширяване на дупките на съществуващата решетка с бормашина. Ако не подейства, ще поскъся още малко тръбите, то се е видяло, че тоя сифон ще е фира и поле за експерименти... Ако и това не стане, ще сложа S сифон-тръбен. Ако и това не стане, ще сложа и клапа.
idunno - специалист
E, поне всички разбраха, защо на кухненските мивки отворите са почти два пъти по-големи от керамичните за баня и защо един комплект за канал за кухненска мивка е почти 50 лв.
bikerider_ - специалист
Какво да ти кажа - в магазина имаше точно копие на соц-сифоните, метални и никелирани в другото ми вкъщи, само че от ПВЦ и не струват 50лв. - отвътре вероятно отново са същите като старите, не вярвам да са сменили матриците. И тези сифони си работят вкъщи, без да струват майка си и баща си. Да си бях взел такъв и щеше да миряса работата. И без друго в шкафа не държа да ми лъщи като бижу.
Отворите на мивката в банята и кухнята ми са едни и същи и преди да сложа тая запушена бутилка, си изтичаше нормално през тях...

Тема "Нов сифон - а коритото на мивката се завирява с вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: