Какъв "хастар" бре трябва да е измазано все едно е кашон. Макар, че и ри него сме виждалииии........мале,мале...
Идваха 3-ма майстори.
Първия иска 15лв за редене на плочките и по 5лв за хастарна мазилка и подова замазка.Като държи той да си ги прави иначе не поема.
Втория предложи 15лв за плочките и по също толкова на линеен метър обаче около прозореца.Замазката и хастрната мазилка на 4лв
Третия поиска 15лв за плочките,премери банята стена по стена и не се интересува дали има фризове,колко сифона ще обикаля,прозореца колко е голям.Държи само да си направи подовата замазка да си знае наклоните за 4 лв на кв..В крайна сметка ми се видя точен и стиснахме ръцете.Каза,че работи бавно ,но качествено.Предвижда да прави по 3-4 кв. на ден.
За хастарната мазилка мога да кажа,че отидоха около 150лв за хоросан,пясък и цимент за около 22кв.стени и 5кв под,обаче това си е тежка работа да знаеш.Особено ако трябва да покриваш тръби,да изправяш некадърно наредени тухлени стени и да е жега.Определено бих дал 4 кинта за квадрат да го направи някой вместо мен.А реално толкова върви 4-5лв.труда.
Намерил съм си двама пиянки,които много добра работа ми вършат.За 5лв и едно шише домашна качиха 2 багажника с хоросан на 4-тия етаж.Да са живи и здрави безделниците!