Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
sameks - специалист
Питане: Някой би ли ми пояснил, какви смесители се използват по нови изисквания в детски градини и др. подобни.Засега откривам линкове само за душове, но за стоящи и стенни смесители за мивки не.
sameks - специалист
Благодаря, но става въпрос за детска градина с ограничен бюджет.
valya82 - помощник
Виж, бях чувала за едни смесители на Видима които могат да свършат същата работа. Когато се монтират се настройва керамичната глава и по този начин се гарантира определена максимална температура. ( не може да пусне повече топла вода самия смесител ).
Krass - майстор
Когато се монтират се настройва керамичната глава
Не е така. Винаги можеш да промениш температурата.
valya82 - помощник
Може пък да бъркам. Все пак да уточня - не става въпрос за ръкохватките, за някакво ръчно настройване на самата керамична глава.
colyo - специалист
Има цели смесители с вграден термопатрон, а има и отделни. Цената ме спира да си монтирам такова чудо в банята. Гледах китайски душбатерии по 45лв и отделни патрони на ДАНФОС по 250лв. Посъветваха ме да не се хвърлям на китайски, защото животът им приключвал след 3-4 месеца. Иначе е голямо удобство, особено при малки бойлери. Нагласяш си от кранчето за топла вода да тече точно 40 градусова вода и не губиш по 10 литра, докато си настроиш температурата.

Тема "Термостатични смесители" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: