Всички въпроси за вилата.
iivanov - майстор
Това към ВиК ли е вързано или към избата? :partyman:
dadko - майстор
Бъчвата за ягодарник- от тази тема
я рязах съз зегето. Без проблеми. Понатегнах преди това малко обръчите.
Ягоди така и не насадих в нея и сега събира вода на двора, може да сложа евентуално някакви цветя в нея...
Последна промяна от dadko на пет юни 14, 2013 9:41 am, променено общо 1 път.
gechev - специалист
Абе Вие вино не правите ли, че си режете буретата? Сигурно така се борите с битовия алкохолизъм. :partyman:
bmb_roman - напреднал
Абе пием вино разбира се ,но него си го правим в пластмасови бидони.С тяхното миене няма проблеми.Ето и няколко мои творения.

Прикачен файл

P6290484.JPG

Прикачен файл

P6180475.JPG
bmb_roman - напреднал
Имам и едно срязано на 2 буре-за кашпи (аз си им викам големи саксии),но нямам снимки на тях.А рязането на бурето - с най простото зеге на SPARKIлПосле малко шкуркане с лентовия шлайф и лакиране.
bmb_roman - напреднал
Тук искам да споделя и още една идея в стил "Направи си сам".Не знам дали точно тук и е мястото.Ако трябва модераторите да я преместят.
Обикновено около тия места ,на които се строят барбекюта ,дървени лакирани оградки, бурета за саксии и т.н. все има нещо старо , което не се връзва с това което правиш.Та при мен има един асмалък, чиито колони са от циментови дереци.Преди поне 25 години са боядисвани с жълта блажна боя , която доста е поизбеляла.Икакдо си лакирвах дъвенията , реших да видя какво ще се получи , ако намажа циментовия жълт дерек с алкиден лак за дъво-махагон. и се получи това.

Прикачен файл

P6200900.JPG
P6200900.JPG (80.61 KиБ) Видяна 3763 пъти

Прикачен файл

P6080276.JPG

Прикачен файл

P6090283.JPG
bmb_roman - напреднал
Разбира се не е дърво, но поне не контрастира грозно с останалия интериор.В тая връзка реших да опитам и с колоните на портата и две етернитови тръби,подпиращи една плоча.

Прикачен файл

P6200902.JPG
P6200902.JPG (80.68 KиБ) Видяна 3763 пъти

Прикачен файл

P6200901.JPG
P6200901.JPG (80.19 KиБ) Видяна 3763 пъти

Прикачен файл

P6200897.JPG
P6200897.JPG (79.85 KиБ) Видяна 3763 пъти

Прикачен файл

P6200903.JPG
P6200903.JPG (80.95 KиБ) Видяна 3763 пъти
bmb_roman - напреднал
Мисля ,че се получи.Етернитовите тръби ще ги повторя още няколко пъти с лак,за да не се разичават толкова.Разликата се получи , защото те са много гладки , а и жълтата боя е съвсем прясна и ярка.Ще се радвам ако на някой това му допада .Сигурно търпи и развитие.
ZMeyGorianin - майстор
Със сигурност ще го приложа и на моите колове! Да разбирам ли, че това не е лазурен лак? На една ръка ли са боядисани?
bmb_roman - напреднал
Точно лазурен лак е.Тръбите са минати на една ръка а дереците на портата-2.Колкото повече пъти го минаваш толкова по-тъмно става.Итака докато ти хареса!!Успех!

Тема "как да разрежа буре" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: