Нека намерим най-тънките цени.
batkotony - специалист
profesionalist_wood написа:
вече станах фанатик на тема Лидъл...
Имам приятел психолог... :) :partyman:
Добри ли са магнитите ,стават ли за кухня?
jekasus - майстор
batkotony написа:
от тези оцветените в лилаво
Наистина му трябва :-D
batkotony - специалист
jekasus написа:
batkotony написа:
от тези оцветените в лилаво
Наистина му трябва :-D
:rock: =D> :partyman:
Джеки,кога си идваш да те проверя какво си научил в братската съветска страна :partyman: :partyman: :partyman:
jekasus - майстор
batkotony написа:
Джеки,кога си идваш да те проверя какво си научил в братската съветска страна :partyman: :partyman: :partyman:
Трениран съм от години и по Бг-ракия-система и по Ру-водка-система и не ми стига и преминавам на бира, понеже мразя да хвърлям пари на вятъра :-D
Тъй, да не съм оф по темата, в Добрич има вече Лидл, на мен командировката почти приключила, ще го посетя и ще се отпиша какво съм си купил - мултишлайфа със сигурност ще влезе в кошница :-D
batkotony - специалист
jekasus написа:
batkotony написа:
Трениран съм от години и по Бг-ракия-система и по Ру-водка-система и не ми стига и преминавам на бира...
Аз съм консервативно подготвен и кръщавам с бира само уискито... :partyman:
Последно се обзаведох с една покривка за беседката,много е практична-сама се изтупва... :) (цялата е на дупки :lol: )
bulhomes2 - майстор
jekasus написа:
... на мен командировката почти приключила...
Ти зема и па руски да гавариш...
jekasus - майстор
bulhomes2 написа:
jekasus написа:
... на мен командировката почти приключила...
Ти зема и па руски да гавариш...
При бабата на гости, говоря по скайпа на български, тя дъртата пита - на украински ли говориш? :-D Като се прибера ще си оправя малко речника :-D
profesionalist_wood - майстор
Хубави са магнитите :-D Лепят яко ножове,гаечни ключове и др. Не ми се мисли ако дойдат омразните конкуренти на Лидъл Walmart,ALDI,,REAL,MixMarkt....ще стане мазало,ще водят яко ценови войни :-D (за сведение в Walmart в САЩ http://fun.tochka.net/pictures/52604-fo ... i-walmart/ http://21region.org/sections/yumor/4445 ... ketax.html там пазаруват най-пропадналите типове от ниските слоеве на американското общество-чернилки,печки,мексиканци,емигранти,педераси и ибрикчии)

Прикачен файл

1356044346_walmart_01.jpg
Хихихих
1356044346_walmart_01.jpg (42.31 KиБ) Видяна 4356 пъти
Последна промяна от profesionalist_wood на пон юни 17, 2013 2:09 pm, променено общо 2 пъти.
VLADO66 - майстор
българското общество-чернилки,печки,мексиканци,емигранти,педераси и ибрикчии)
Таман за нас :-D
ribnikolaevi - майстор
Ама си няман Волен Сидеров там, а тук и той ще пазарува ...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: