Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
nradnev - напреднал
здравейте.искам съвет за поправка на дъното на душкабината,но да е макс евтино че ше се сменя по на татък.не ми се инвестира много и си мислех за армировка и после некакъв фаянс.ако имате други идеи,моле споделете!
todortv - майстор
Правих подобно спукване на вана.
Пробих отвори 1.5мм в двата края на пукнатината и един 8мм, през който вкарах полиуретанова пяна, докато запълни обема.
Надрасках мястото и нанесох върху пукнатината и отворите авто кит, който е със стъклена вата, шкурка и боя.
nradnev - напреднал
добре звучи,но като здравина как ще е ?все пак се стъпва отгоре и няма как да избегнеш това,имам предвид че трябва да е по здраво от ваната.....а като пари е супер,6 лева пяна и 10 лева кит!
todortv - майстор
nradnev написа:
добре звучи,но като здравина как ще е ?все пак се стъпва отгоре и няма как да избегнеш това,имам предвид че трябва да е по здраво от ваната.....а като пари е супер,6 лева пяна и 10 лева кит!
Във ваната също се стъпва! Става достатъчно здраво, ако си напълнил добре с пяната. Една пяна няма да сигне. Кита е 5-6 лв. малката опаковка.
nradnev - напреднал
ам ще се пробва,значи с кит.а има ли някоя тънкост след шкуренето и преди него,почистване с някакъв разтворител,или нещо подобно ??
todortv - майстор
Където ще полагаш кита, трябва да надраскаш или зашкуриш да се убие гланца. Може да почистиш със спирт.
Кита от този със стъклена вата в него, зелен на цвят. Не забравяй малките отвори, които
са в краищата на пукнатината! Най важно е как ще запълниш с пяната.
nradnev - напреднал
а каква марка кит да купя,има ли значение или само е важно да е със стъклена вата?
chapara - майстор
Ако може снимки в процес на реставрацията, за да е полезна темата :cool:

Тема "спукано дъно на душкабина?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: