• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 441
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
migatronic - напреднал
:yawinkle:
Mitbull - специалист
http://elektrik90.com/index.php?item=375&group=28
Казвате че това си струва, така ли? Че излезе една промоция на 550лв.
gogo7777 - майстор
В описанието пише за някакви нови методи на запалване на дъгата при аргоно-дъговото заваряване Live TIG и Life TIG :-D .
agj - майстор
Mitbull написа:
http://elektrik90.com/index.php?item=375&group=28
Казвате че това си струва, така ли? Че излезе една промоция на 550лв.
gogo7777 написа:
В описанието пише за някакви нови методи на запалване на дъгата при аргоно-дъговото заваряване Live TIG и Life TIG :-D .
По този начин объркваш колегата!Особено пък ако не е запознат с тези неща!Ако знаеш нещо за апарата кажи го! :?:
Недка да уточним за незапознатите :в сайта на Електрик 90 е допусната грешка при названието на метода на запалване дъгата при ВИГ , правилното е Lift TIG т.е. контактно палене,но ако нямаш намерение да ползваш ВИГ това не е от никакво значение за теб! Важното е че за тези пари получаваш сносна мешина , добри параметри и предполагам добра работа ,аз лично нямам преки впечатления от машината !
Mitbull - специалист
Благодаря колеги, сигурно ще го взема.
gogo7777 - майстор
Заварявал съм с такава машина, но нямам спомен да ми е направила някакво впечатление. Значи може и да си струва. За окомплектовка нищо не се споменава в сайта, дано дават 5-метрови кабели и хубава ръкохватка и щипка.
dragozow - майстор
5 метрови друг път.
Mitbull - специалист
В брошурата пише 3 метра заваръчен кабел с ръкохватка, и кабел с щипка-маса.
dragozow - майстор
Обещах на колегата pansim малко снимки от новите машини на Gys. Конкретно съм снимал Gysmi 160P и Gysmi 160E:
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
pansim - майстор
Благодаря на Драгозов за снимките
Виждам че са направили едно малко но много важно подобрение - радиатора на силовата част е захванат с допълнителен винт към дъното на кутията. Това е добре, тъй като предишните модели страдаха от повреда на носещите стойки /които са и тоководещи/ при вибрация или удар. Предполагам че това ще доведе до по-малко откази на тези мини инвертори. Браво на франсетата - все пак са си взели поука.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 441

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: