SHADOWAWS написа:Щом ти изписва "Извън обхват" си намали разделителната способност на лаптопа! Пробвай първо като я дадеш на 1024Х768. Също така херцовете също играят роля! да не ги забравиш и тях....иначе независимо каква резолюция слагаш - резултата ще е все "Извън обхват" ;)във връзка с това ,,Добре че имам много опит с прехвърлянето на сигнали от монитори към плазми и телевизори, както и клониране на картина,, имам ли шанс да гледам филми на телевизора от компа ми ,който има само VGA изход за монитор а телевизора HDMI купих си кабел VGA към HDMI указах посочения вход на телевизора след това връзка с PC и ми изписва няма сигнал проверете кабелите и връзките за сигнал на звук а като махна кабела от копа изписва няма свързан кабел и в менюто HDMI вход ми става неактивен ?!?!Хваща че има свързано нещо но не става работата до колкото знам по VGA кабел звук не тече....
П.П. Добре че имам много опит с прехвърлянето на сигнали от монитори към плазми и телевизори, както и клониране на картина
А какво прави компютъра ?
Той какво ти дава, какви са настройките на резолюцията ?
Има и вариант кабела нещо да има проблем.