Ел. инструментите. Консумативи.
gosho_d - напреднал
Това изглежда доста добре, и на добра цена:

http://tomika.bg/index.php/detail/view/808

За консумативи и т.н. моля, нека колегата Kumay да разясни, и аз мисля да се оборудвам с нещо такова - просто ей така, да има, но не съм в час с цени на консумативи и т.н.
Kumay - майстор
И друг път съм коментирал този модел - здрав, надежден, на добра цена!
Единственият недостатък според мен е късата предна ръкохватка - при захват с две ръце е малко неудобно за работа - ръцете са една до друга.
Дисковете са стандартни 190/30мм - намират се свободно навсякъде.
Машината си заслужава инвестицията.
Svetoslavoff1 - майстор
Здравейте,
И аз се оглеждам за ръчен циркуляр за казано на шега еднократна употреба. В края на лятото ще ремонтирам покрива на вилата. Ще се използва за рязане по частичен (ако се наложи) ремонт на обшивката, смяна на някое ребро.
Та дали нещо до(около)100лв ще свърши работа? Ако споменете и конкретни марки и модели, ще съм много благодарен.
Имаче и аз за работа или постоянно практикуване на някое хоби поглеждам в по-високия клас инструменти.
jekasus - майстор
Ще стане, аз съм примера :-D циркуляр за 40 лв(800 Вт) и диск за 20 лв(оригиналния не ставаше за нищо).
Близо 80 м2 шперплат 20 мм разрязан от 150 смх150 см на по 6 парчета и малко паркет в последни редове и две врати, скосени за бани. Големия му минус - хвърля стружките винаги в очите :-D без значение, откъде гледаш :-D
Заложи на хубав диск и не прегрявай машинката.
Снимах в опасен за работа вариант :-D

Прикачен файл

DSC_1401.jpg
Svetoslavoff1 - майстор
jekasus написа:
Снимах в опасен за работа вариант :-D
Това последното не го разбрах, гледам предпазителят отгоре си е на мястото :?
jekasus - майстор
Предпазителя е в "отворено" положение, застопорен с кабел :-D
Svetoslavoff1 - майстор
Жълтото сигурно е кабела. Помислих, че нещо си рисувал върху снимката:)
ПП Много руснаци из Морската, почти не се чува българска реч.
dpp - специалист
Колеги, и аз се оглеждам за ръчен но ПОТАПЯЩ. Възможно по лек - 4-5 кила и диск до 190мм. Нещо в комплект със водеща релса да ми препоръчате, този Фестул идва ли с релсата или е отделна, гледах му клипчето от ютуб. Имам голям Макита , гази до 90мм но е тежък и се оказа , че всъщност малкия е по удачен вариант. Взех го за да имам възможност да газя по дебели греди и такива, но пък тежеста е голяма и е неудобен. Искам нещо за работа с една ръка и да гази 50-55мм материал.. :?
nikolson - майстор
Фестуула можеш да поръчаш с шина и без шина. Но потапящи циркуляри вече има и на други марки. Просто патента изтече и всички фирми тръгнаха да ги правят. Цените на другите са по-добри. А в момента в Англия тече промоция на фестуул, та комплект циркуляр, шина, прахосмукачка и куфар консумативи е колкото у нас само циркуляра.
kol4ooo - напреднал
Взех си тва риобче почти ново,за 80 лв,но тропаше нещо и открих ,че два зъба на зъбно колело ги няма,трее да го сменя и съм аз.По върви впечатления много добра машинка.

Прикачен файл

P1140148.JPG

Прикачен файл

P1140137.JPG

Прикачен файл

P1140141.JPG

Прикачен файл

P1140144.JPG

Прикачен файл

P1140143.JPG

Тема "Ръчен циркуляр" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: