Има два проблема
- нещо не виждам петната и сега пиша от Волгоград.

Chefo77 написа:Тогава зАебиНамерих мъничко лекета и много малки остатъци от лепило във фугите в паркета, се изчистиха много лесно
VLADO66 написа:Изпълнението ми хареса-браво Джеки.Трябва да се прави хубаво иначе няма да има клиенти
jekasus написа:Винаги съм чувал от чужденци добри отзиви, че сме доста способни хора.VLADO66 написа:Изпълнението ми хареса-браво Джеки.Трябва да се прави хубаво иначе няма да има клиентиВсички бъдещи купувачи на апартаменти, които са влезли в този апартамент, са поискали нашите телефони, и-мейли и т.н. така че основната цел на идването е изпълнена
![]()
а докато си седя и чакам да докарат някои неща, от скука си направих едно клипче за бързо и лесно рязане на гипскартон, така и така трябваше да го изхвърля![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N5XYWj61GhU[/youtube]
puh4 написа: Винаги съм чувал от чужденци добри отзиви, че сме доста способни хора.Българина трябва да се отучи от неговите два проблема - гледане в чуждата паница(броене на чужди пари) и за толкоз пари - толкоз работа, в чужбина тези проблеми изчезват при българина и затова става способен(процента на калпави ги има при всички народи).
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: