Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
boqn_zara - специалист
Ами ако са кадърни проектантите няма да го имаш тоз проблем.Тези проекти са примерни в повечето случай и са само да затворят очите пред съответните държавни органи а и на бъдещия клиент.В 70 80% процента няма нищо общо проекта с действителността как е направено в последствие.На мен лично са ми давали проект в който кабел минава по витрина на магазин :axe: :axe: .Така че въобще не ме учудва и твоя.Тук е БГ и всичко е да мине номера. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
yassi - специалист
boqn_zara написа:
Ами ако са кадърни проектантите няма да го имаш тоз проблем.Тези проекти са примерни в повечето случай и са само да затворят очите пред съответните държавни органи а и на бъдещия клиент.В 70 80% процента няма нищо общо проекта с действителността как е направено в последствие.На мен лично са ми давали проект в който кабел минава по витрина на магазин :axe: :axe: .Така че въобще не ме учудва и твоя.Тук е БГ и всичко е да мине номера. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Наздраве и на теб,
тази тема може вече да я закрием защото вече всичко е решено - правя дупка слагам конзола и клеми wago, правя вратичка в шкафа да има достъп, викам специалист да оправи линията и готово.
Между-другото, ако извикам специалист-елтехник той ще ми направи ли и дупката, конзолата, клемите? Щото ако ги правят и тези неща да го викам да направи всичко? От едно място дочух (не знам колко е вярно), че елтехниците не поставяли конзоли.
boqn_zara - специалист
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ тези са най-големите електротехници дето не могат да поставят една конзола :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: .Ама може да го има и този филм.Гледай са това е фасулска работа може и с нож дори да я изрежеш дъпката единственото условие да не нараниш кабелите.
yassi - специалист
boqn_zara написа:
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ тези са най-големите електротехници дето не могат да поставят една конзола :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: .Ама може да го има и този филм.Гледай са това е фасулска работа може и с нож дори да я изрежеш дъпката единственото условие да не нараниш кабелите.
Няма проблем и аз да си направя дупката и свържа клемите, ама ако ще викам специалист защо той да не го направи професионално, още повече, че ще е зад шкафове и трудно достъпно.
Чакай сега, че ми стана много напрегнато от другата тема, че там не знам какво да правя.

Тема "Нужна ли е разклонителна кутия или не?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: