Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
m.mitev7 - помощник
По мое мнение, все тая от къде ще го вземеш (всички предлагат един и същ). По-важното е какво производство е ламината. По-добре си вземи Немски, а не Полски или Китайски. Също така, гледай да не е по-тънък от 7 мм., за предпрочитане поне 8 мм.

Иначе не се лепи подложката за ламината и да не те притеснява, че само первазите се захващат за стената. Той ламината няма къде да мърда. Ти като оставиш по 1 см. отстъп от стената, той ще си мърда, но няма как да се забележи т.к. перваза скрива отвора.
boys_san - напреднал
Здравейте момчета,след седмица /2 ще поръчвам и слагам ламинат.Нямам технически времето за да го монтирам сам,затова ще използвам услугата монтаж от самият магазин.2 са въпросите ми,ще бъда максимално кратък,надявам се да получа добри отговори,не се съмнявам във Вас.
1. в спалнята,която е 3.80х3.40м има ли смисъл да се слага 8мм/32клас или съвсем спокойно с 5мм подложка мога да сложа 7мм/клас 31.в тая спалня няма да се ходи постоянно,затова все си мисля че класа на износване не е фатален ако е по-ниският както и този 1мм разлика.ламината ще е кронотех,няма да е куча марка.
2.Има ли от вас хора които са пазарували,направен им е монтаж от някоя от тези 2 фирми- ламинати"Лия"(в софия се намира на сточна гара) и "Паркетен свят"(в софия е на подуяне),имате ли впечатления от тези фирми относно качество на ламината,други стоки,монтаж и коректност,за да мога да преценя коя да избера.офертите ценово са близки,марките са еггер и кронотехна ламината.подложките 5мм- в едната фирма ме изненадаха с лист на вълнички.а другите подложки са си стандартни листове,нямам впечатления и от тези листове на вълни дали са качествени.
Ще се радвам да споделите мнение и някой друг съвет.Благодаря ви и успешна нова седмица :)

Тема "Съвет за започване на основен ремонт на апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: