Tsilkov написа:Както е видно - нямам никакви проблеми с "признанията". Нямам никакви проблеми да докажа и това, че един ПИ с налични такива вписвания е фактически УПИ, но не го правя по една-единствена причина - прекалено абстрактно ще е за форума.LazarGanev написа:Това, че пише "Урбанизирана територия" не означава, че имота е "урегулиран", не бъркайте нещата.kolcho написа: Що се отнася до това, дали наличието на въпросните вписвания определят един ПИ задължително като УПИ, отговорът е "не, не определят".Аааа ще си признаеш ти![]()
.............................................
kolcho написа: Т.е - питащият може да намери точен отговор на въпроса си дали може да строи с един-единствен поглед върху скицата от кадастъра.Напротив - ще намери.
Що се отнася до стила на разговора, който се сложи тук, пример е втората част от горния цитат. Според който аз твърдя /накратко казано/ "Може!", а контриращият отговор е ....." Напротив - може!".....
Майтап / казвам го без всякакъв сарказъм, аз самият правя лапсуси непрекъснато!/

Хайде, мисля, че изяснихме достатъчно нещата около установяването на статута на един ПИ, затова - наздраве от мен на всички и успех на питащия в начинанието