• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
nanobanano - специалист
Здравейте.Искаме да освежим/възкресим един тенис корт.В момента е само на фаза стар гол асфалт .Най важното е маркировката.С какво да я намажем за да седи максимално време,за минимални пари без да изискваме качество и съвършенство.Примерно с вар както се боядисват бордюрите на тротоарите,но в каква пропорция и гасена или негасена се прави.И примерно да е по-гъста за да изкара повече или нещо такова. :prayer:
VLADO66 - майстор
Боя за пътна маркировка,а ако ви е скъпо фасаден латекс.купувате няколко ролки хартиено тиксо ,размервате,опъвате тиксото и боядисвате.
манихеин - специалист
Ако асфалтът е по-груб, боята се разтича под тиксото и стават грозни зиг-заг линии, но има малко по-скъп вариант: очертават се ограничителни линии с тиксо и със сива или черна боя, близка до цвета на асфалта, и върху тези линии се лепи тиксо и се очертава с бяла боя маркировката на полето.
nanobanano - специалист
Казаха ми,че трябва гасена вар,която е 2 лева торбата и излиза най-евтино.С една торба ще стигне ли или 2 най-много?Смятам с баданарката и изобщо няма да очертава, с токсо,че и то 2 лв едно дебело пък трябва да използвам 10на ролки и като го знам как лепи все едно няма тиксо.
VLADO66 - майстор
Този който ти го е казал това ще дойде ли да ти боядисва корта след всеки дъжд :wink: Айде още едно предложение от мен-винервайс и С 200 2:1 и вода.Гъстотата трябва да е една -две идеи по-гъста от боза.
mumar - специалист
Въже, канап или каквото имате- вместо тиксо, колчета, може и да си направите от подръчни материали такава "количка" за разчертаване
http://www.onlinesports.com/baseball-fi ... acity.html
принципа на действие е, като я наклоните- спира да тече, завивате и вдигате, намествате върху правилната посока и ...
А с какво да пълните- послушайте съвет от другите съфорумци!
nanobanano - специалист
VLADO66 написа:
Този който ти го е казал това ще дойде ли да ти боядисва корта след всеки дъжд :wink: Айде още едно предложение от мен-винервайс и С 200 2:1 и вода.Гъстотата трябва да е една -две идеи по-гъста от боза.
Ами уж бордюрите по тротоарите ги боядисват така и кара 2-3 месеца.С две боядисвания ще изкара един сезон.
Взех торба бяла вар 10кг-2.50лв имам и рафия за канап остава утре да е сухо.
MamaMy - майстор
Колко хора тичат по бордюрите и колко пъти се тупва там топка за тенис? Бордюра събира ли локви при дъжд?
nanobanano - специалист
MamaMy написа:
Колко хора тичат по бордюрите и колко пъти се тупва там топка за тенис? Бордюра събира ли локви при дъжд?
За момента ще е така и ще видим колко ще изкара.Направихме го с бяла вар и горе долу стана въпреки лошото време,дори накрая заваля леко и дано да не го размие
Ето и малко снимки на мястото.Ще ги кача в два поста,че ми дава само 5 на пост.

Прикачен файл

1.jpg

Прикачен файл

2.jpg

Прикачен файл

3.jpg

Прикачен файл

4.jpg

Прикачен файл

5.jpg
nanobanano - специалист
:supz: