Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
solo5 - майстор
и аз съм от Бургас :)
когато вземеш климатика не поверявай на всякакви измислени майстори
много е важно кой ще го монтира
аз бих ти препоръчал майсторите, които монтираха моите
0887/121009 Георги и брат му
много съм доволен от тях
може да те посъветват и за покупката :)
Galy - специалист
Няма нищо по-хубаво от FA серията на Mitsubishi!!! Цената е по-висока, но ако съм приготвил сте склонни да дадете 1500 за климатик, направете проучване и със сигурност ще дадете още малко за Mitsubishi ;)
EDI - майстор
Да, това е F серията инвертори на ЕЛЕКТРИК.Има една екстричка - сканиращ инфрачервен термометър.Машините са много добри - сходни са с ДАЙСЕКАЙ ІІІ на ТОШИБА и ZFX-S серията на ХЕВИ.За сега най-доброто в България е ДАЙСЕКАЙ ІІІ - цени от 1860 за 10 SAVP и нагоре - КОП и ЕЕR над 5.Много добра машина е и обикновения ДАЙСЕКАЙ - моделите са индекс SAVR - КОП и ЕЕR над 4,5.ДАЙКИН G и D сериите са много качествени машини, R серията също/това е УРУРУ САРАРА топ модела на ДАЙКИН/.Основно това е, иначе мога да пиша с дни по темата.
coccinella - специалист
Не съм специалист, а само ползвател. :)
Имаме два климатика Фуджицу-Дженерал 09. Единият е купуван 2003 год, другият една година по-късно. От тогава се в непрекъсната експлоатация -зимата за отопление, лятото за охлаждане. Абсолютно никакви проблеми нямаме, сметките ни за ток са направо нищожни. Препоръчвам тази марка.
EDI - майстор
Да, така е.ФУДЖИ, ФУДЖИЦУ, и ДЖЕНЕРАЛ/което е едно и също/ са много здрави машини, високи отоплителни възможности, клонят към класа на малко по-евтините машини,/което не значи лошо качество/.Също са препоръчителни за отопление.Имат модели с плазмен филтър - LD, много са подходящи за стая с деца.
tinalex - специалист
Напълно подкрепям.
elby - специалист
По принцип тихи ли са климатиците Мидеа/Хитачи,че че искам да го сложа в стая,в която ще се спи?
deianr - специалист
Не особено. Има много по-тихи.
mitko414 - специалист
Още един глас за Fujitsu General. Вярно по-скъпи, ама се надяваш климатика да ти служи десетина години и при тези цени на тока по-икономичния си връща парите с времето.
Към феновете на Osaka: бихте ли посочили сайта на производителя (японския!)?
solo5 - майстор
mitko414 написа:
Към феновете на Osaka: бихте ли посочили сайта на производителя (японския!)?
а кой каза, че Osaka се правят в Япония? :?

Тема "Отопление с климатик и избор на такъв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: