• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
Всички въпроси за вилата.
ZMeyGorianin - майстор
Kато изгориш 2-3 пъти пръжолите и ще разбереш от опит :shock:
Как очакваш да ти се отговори на такъв въпрос: 3 см., 30 см. ...Всичко е индивидуално!
В другата тема за "Барбекю" ти казаха да си направиш няколко нива за да имаш избор!
big_death - специалист
Да е толова ниско колкото да не ти изгори материала ,и толкова високо че да не е пък да е сурово ! :mrgreen:
Илчо Илиев - майстор
Направи скарата да е на минимално 12-15 см от жарта,а ако има възможност за второ ниво, направи го на 20 см...
Всичко зависи колко въглища ще сложиш...
Има някой , които искат с едно зареждане да опекат 20 кила месо и като напълнят барбекюто с 1 чувал въглища и...после реват ,че изгорили пражолите....
Не си казал/показал какво ти е барбекюто и с какви размери,но моят съвет е да не зареждаш с въглища цялата площ,а 2/3, като се запали, да има къде да изместиш горящите меса....
Много важна част е скарата под въглищата,ако не поема въздух, няма да ти горят добре въглищата...
VLADO66 - майстор
Всеки си има табиети-мойта седи обикновенно на около 5-8см.но аз си я разпалвам равномерно и я разнасям по цялата площ и ако е много силна я гася с водичка леко
gechev - специалист
Уникална рецепта, но вместо лой слагайте сланина.http://www.youtube.com/watch?v=qPKXJbDxdO8
filmatoplo - майстор
Някой може ли да преведе -подправките :? .
sto64 - специалист
сол
кимион
черен пипер
хрян
VLADO66 - майстор
Това с хряна е необичайно иначе-кюфтета чеверме. :-D
Илчо Илиев - майстор
И ся ако някой изкара и чертежа на чевермето.....
niksan066 - напреднал
Илчо Илиев написа:
Направи скарата да е на минимално 12-15 см от жарта,а ако има възможност за второ ниво, направи го на 20 см...
Всичко зависи колко въглища ще сложиш...
Има някой , които искат с едно зареждане да опекат 20 кила месо и като напълнят барбекюто с 1 чувал въглища и...после реват ,че изгорили пражолите....
Не си казал/показал какво ти е барбекюто и с какви размери,но моят съвет е да не зареждаш с въглища цялата площ,а 2/3, като се запали, да има къде да изместиш горящите меса....
Много важна част е скарата под въглищата,ако не поема въздух, няма да ти горят добре въглищата...


Това е идеята :)

Прикачен файл

Image 1.jpg
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28

Тема "Барбекю с пещ" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: