• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Bojidar_Donev - специалист
Здравей nv952 ! И аз съм на 17 като следя постовете ти всеедно гледам моите преди година :Д 1. И аз имах електрожен на Айнхел .... Слава богу го смених с по-хубав ! И аз съм пробвал комбинацията Базичен електрод - трансформатор ..... Mission Impossible ! За да свикнеш вземи стари ДЕБЕЛИ железа , изтъркай хубаво ръждата и започвай да се опитваш да правиш шевчета ! Ааа да и се вслушвай в думите на старите кучета те никога няма да те подведат относно методите и хитркинките в заваряването. Успех !
nv952 - майстор
Bojidar_Donev написа:
За да свикнеш вземи стари ДЕБЕЛИ железа , изтъркай хубаво ръждата и започвай да се опитваш да правиш шевчета !
Вече пробвах и ми се получи малко криво,но все пробвам като ходя на село.

Прикачен файл

P190513_1630.jpg ей на тва се уча :Д
nv952 - майстор
ZMeyGorianin написа:
Сакън-не разваляй хубавия уред:http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 45#p364013
Тая тема не я бях видял,но на мен няма да ми се получи. :-D
Bojidar_Donev - специалист
Това щях да те подсетя и аз направи си валандър !!! Тези елелктроди са супер за целта BÖHLER FOX SPE аз с такива заварявах моя ! Не хаби диска някои колеги търсят такъв с години и не могат да се снабдят :?
velsi - Почетен майстор
От снимката аз виждам, че са ти малко амперите. Или си намери свестен електрожен, или се пробвай на нещо по-тънко.
nv952 - майстор
velsi написа:
От снимката аз виждам, че са ти малко амперите. Или си намери свестен електрожен, или се пробвай на нещо по-тънко.
демек нещо като ламарина ли?
velsi - Почетен майстор
Може, но не много тънко. Някъде 2-3 мм да речем.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Какви електроди за заваряне на желязо?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: