От мобилни телефони до цифрови камери
ge6aaaa3 - специалист
Не съм го видял... Ами, като си преправи киното, както му казах, то ще стане един многоканален усилвател. Той говори за някакви стаи, някакви 10м... Може би, не мога да схвана замисъла... Да не би компютъра да е в едната стая а ТВ-то - в другата?
mongoose - напреднал
Точно така, компютъра е в едната стая а ТВ-то е в друга но това не е непреодолим проблем и ще прекарам колкото кабела е необходим.
hidrazin - майстор
В този вариант ти е необходим сноп кабели. Пък и големите дължини ... Абе ти си решаваш.
:partyman:
ge6aaaa3 - специалист
Мен ако пита, въобще не е решение това... Местиш компютъра или телевизора и не правиш цигании. :wink:
hidrazin - майстор
Стига бе човек! И като го премести какво? Пак ще има или HD картина с двуканален звук или 5.1 хубав звук и SD картина. Това нищо не променя. Ако го преправи киното на усилвател и премести компа до телевизора евентуално ще избегне смущенията по дългите аудиокабели. Защото като го гледам за какво пита навярно няма да може да си позволи да си купи качествени кабели с добра ширмовка.
ge6aaaa3 - специалист
hidrazin написа:
Ако го преправи киното на усилвател и премести компа до телевизора евентуално ще избегне смущенията по дългите аудиокабели. Защото като го гледам за какво пита навярно няма да може да си позволи да си купи качествени кабели с добра ширмовка.
Е аз какво казах?
hidrazin - майстор
ge6aaaa3 написа:
Е аз какво казах?
Това:
ge6aaaa3 написа:
Местиш компютъра или телевизора и не правиш цигании.
И тя квооо... ? Пак не си решава проблема с мерака без преработка или ново устройство. Примерно нещо такова:
http://www.technomarket.bg/products/090 ... 980-000431
mongoose - напреднал
Благодаря на отзовалите се, мисля че темата се изчерпа.
ge6aaaa3 - специалист
hidrazin написа:
ge6aaaa3 написа:
Е аз какво казах?
Това:
ge6aaaa3 написа:
Местиш компютъра или телевизора и не правиш цигании.
И тя квооо... ? Пак не си решава проблема с мерака без преработка или ново устройство. Примерно нещо такова:
http://www.technomarket.bg/products/090 ... 980-000431
Е, ти да не си като златните рибки - 3 секундна памет? :-D На предната страница не виждаш ли какво съм писал? В цялата тема писах за това как да си преработи ДВД-то...
И да, темата се изчерпа...
maddoktor - специалист
След като видях системата и това че ще излезе по-евтино ако се купи система с директен 5,1 вход .
Няма смисъл да му обръщам внимание защото така или иначе развитие относно системата няма да има :)

Тема "Преправяне на домашно кино" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: