Тъй. Направих опита. Сача сме го ползвали само веднъж преди 4-5 години и тъй си пепелясва в един шкаф. Май трябваше да го поизмия преди опита, но си викам да не го мокря... Клипа синковеца го забърза, че иначе е отегчителен. На 6-тата минута вече котлона е на 6. Вижда се как се променя цвета на сача като загрява. Изумително за мен обаче като загря запуши много яко и сякаш изпусна някаква течност върху плота. Нямам идея от къде се взе това, но по-си мисля, че е нещо от него. Жената чисти плота малко преди опита, но не вярвам да е от това. Както и да е. Не можеше да се диша вече от пушилка и му налях ползвано студено олио. Ми нищо не му стана на сача.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mWV12oHG5gk[/youtube]
								
															
																															
																								
															[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mWV12oHG5gk[/youtube]
.gif)
 Намажи го с нещо животинско -мас или сланина , скоро един приятел ми даваше съвети как се прави ефекта -цвърчащ сач
 Намажи го с нещо животинско -мас или сланина , скоро един приятел ми даваше съвети как се прави ефекта -цвърчащ сач   .
 .



 . Така, че с газовия котлон е малко рисковано.... ама ти си знаеш. Пробвай като постепенно усилваш пламъка на горелката.
 . Така, че с газовия котлон е малко рисковано.... ама ти си знаеш. Пробвай като постепенно усилваш пламъка на горелката.

 
  