Еми ..Сигурно е това макар и може би ти да си я постнал....Само ако можеш да ми кажеш ако е от теб, какъв е източника..
Прикачен файл
123.JPG (44.12 KиБ) Видяна 4399 пъти
Прикачен файл
biggie написа:Еми ..Сигурно е това макар и може би ти да си я постнал....Само ако можеш да ми кажеш ако е от теб, какъв е източника..Прав си, от мен е, но в друг форум беше
Милен написа:Колегии много сте готини. Вижте сега този форум нали е направи сам - тук демек се разчита на по-реални сметки. Много се кефя, че нещата добиха вид - такаааа съвсен на високо ниво. Обаче като трябва да пуснем един мотор - кпд-то няма как да окаже фатална роля, освен това то според мен и до ден днешен си остава емпирична величина /това е идея за нова тема например/ и като застанем до мотора с мултицета и ампер-клещите има да се чудим как да му мерин кпд-то. По добре да го щракнем с ампер-клещи или да му погледнем табелката /книжката/.pavelari написа:Що да ги променям - моя двигател е съвършенНяма съвършенни неща. Тука имаше една тема за съвършен нагревател с КПД=20, но бързо се изпари нанякъде .
pavelari написа:Колегии много сте готини. Вижте сега този форум нали е направи сам - тук демек се разчита на по-реални сметки. Много се кефя, че нещата добиха вид - такаааа съвсен на високо ниво. Обаче като трябва да пуснем един мотор - кпд-то няма как да окаже фатална роля, освен това то според мен и до ден днешен си остава емпирична величина /това е идея за нова тема например/ и като застанем до мотора с мултицета и ампер-клещите има да се чудим как да му мерин кпд-то. По добре да го щракнем с ампер-клещи или да му погледнем табелката /книжката/.Сложи в знаменателя на твоя идеален двигател едно реално КПД=0.85 за такъв мотор и ето че тока ти стана 12.9А
Ако се е появило нещо за определяне на кпд на двигател - моля да ме просветлите - ще се радвам
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: