та компресора на сегашният хладилник работи повече, а по малко почива- иначе добре изстудява-за една седмица става камерата с лед за чистене - незнам дали е нормално ? В София ползвам Но-Фрост.Еми то термостата е нещо като тера инкогнито - никой не може точно да ти каже доколко е наред и доколко не... Ако ще си купуваш нов термостат може да се пробваш да си намериш на Данфосс ...с копче за раскрежаване... иначе, ако е наред термостата значение има как и къде е хваната ампулата му - на някои някога имаха подложка но сега повечето са хванати с една планка - трябва да е добре изчистено под нея и да е хваната надеждно...
Пробих отвори на водосъбиращата тава под камерата-щото влизаше плътно и не пускаше студ надолу-сега леди нещата най отзад -като Нофрост работи, но малко почива-а съм намалил терморелето почти до край
за многото лед - провери си уплътненията ...ако не слагаш много горещи и открити манджи и трупа много лед , значи те са пътници...наври там един весник и провери дали го движиш някъде... ако да .... има 2 положения: ако е към магнита , взимаш един сешоар и леко притопляш докато легнат или нови, ако е откъм пантите - пак леко със сешояр, ама оформяш с пръст или слагаш един кабел отвътрешната страна да повдига малко повече... или нови.... Ех къде ме върна ти ...в младоста ми ...мраз...зил...минск.. сладко време беше - колиш, бесиш, плащат ти , черпят те а отговорности - 0.1

п.с R600 си има и своите предимства...с 50 грама нито можеш да се отровиш , нито да се запалиш.... а то другите.... пак са напънали да ги сменяме, че рушат озона и т.н..така че ....хубава газ няма