Те по принцип бързо са реагирали на сигнали и за стари модели. За сега няма оплаквания от новите машини, продаваме ги от няколко месеца.
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
dragozow
- майстор
4412 мнения в "Избор на инверторен електрожен"
Здравейте колеги, обмислям покупката на инверторен електрожен и бюджета ми е около 300лв.
Намерих тази тема и видях,че тук има специалисти и рещих да помоля за съвет.
Харесах си този на снимките, цената му е 290лв и подлежи на коментар, бил използван само няколко пъти.
Молбата ми е някой знае ли я тази марка Elektro Maschinen WMEm 200, стрували си според вас, благодаря предварително.
Намерих тази тема и видях,че тук има специалисти и рещих да помоля за съвет.
Харесах си този на снимките, цената му е 290лв и подлежи на коментар, бил използван само няколко пъти.
Молбата ми е някой знае ли я тази марка Elektro Maschinen WMEm 200, стрували си според вас, благодаря предварително.
Прикачен файл
26125849_2_800x600.jpg (79.48 KиБ) Видяна 3450 пъти
Прикачен файл
26125849_1_800x600.jpg (86.74 KиБ) Видяна 3450 пъти
Не съм ходил да го гледам ,а и се съмнявам собственика да се съгласи да го отворим.
А за този модел някой има ли мнение http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=86&id=282
А за този модел някой има ли мнение http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=86&id=282
pansim
- майстор
Aко не иска да се отваря, просто си тръгни. Котка в чувал не се купува. Най-вероятно е китаец, с други надписи, а и този синкав индикатор...нещо несериозно ми се вижда.
Райдера е копие на TELWIN. За домашна работа става - ремонтопригоден е. Поправял съм такива. Питай за гаранционни условия, че отказват гаранция под предлог, че машината е претоварена
Ако смяташ да го товариш повечко - забрави. Оптимално работи с 2.5мм електрод. 3.2 мм му е преко сили.
ПП Не видях цена за Райдера????????????
Райдера е копие на TELWIN. За домашна работа става - ремонтопригоден е. Поправял съм такива. Питай за гаранционни условия, че отказват гаранция под предлог, че машината е претоварена
Ако смяташ да го товариш повечко - забрави. Оптимално работи с 2.5мм електрод. 3.2 мм му е преко сили.
ПП Не видях цена за Райдера????????????
Цената на този модел Райдър по сайтовете е 270-280лв, с 2год гаранция, мисля да се обадя да проверя в магазина на сайта
Трябва ми инвертор който ще се използва много рядко 1-2 в годината, имам да довърша лозницата и да си направя стоика за клекове и след това ако нещо се наложи. От начало мислех да си взема някой стар Кракра но като се разрових реших да си взема инвертор.
Трябва ми инвертор който ще се използва много рядко 1-2 в годината, имам да довърша лозницата и да си направя стоика за клекове и след това ако нещо се наложи. От начало мислех да си взема някой стар Кракра но като се разрових реших да си взема инвертор.
kossis
- специалист
Що пишете неща дето не са така ?
Значи аз притежавам Райдер 200 А - Вътре платките са на Кендо !
Моя почти не го ползвам- но още е гаранционен и веднъж заварявах на 40 ампера- един 100 поялник-1мм ламаринка-изгоря ми управлението-най горната платка !
За точно 1 седмица го отремонтираха-е верно не ми смениха платката, а я припоиха и подмениха маса елементи по нея-серия резистори бяха добавили-явно са я пренастройвали !
Аз сам добавих на един транзистор Тошиба-отгоре стои радиатор- съмнява ме че той е поемал товара при ниските заваръчни токове и е думнал-беше на решето !
Схемата е с 24 на брой Тошиба мосфет транзистори с тунелно обдухване, а платките и пусковите ключове за кендо !
Кондензаторите на дъното са 6 на брой-бая големи 1
Аз съм писал за това или тук иили в друга тема !
Тоя инвертор няма нищо общо с Райдер ! А Райдър и има доста добри неща !
Аз имам доста неща на Райдер и доста маркови. От Райдера само инвертора ми създаде проблем за малко, и на винтоверта се скапаха батериите-изхвърлих глупавите елементи от кутиите и сложих гелов акумулатор за UPS -сега винтоверта е като разрушител-перфоратор
Райдъра за любителски цели е много добър !
Значи аз притежавам Райдер 200 А - Вътре платките са на Кендо !
Моя почти не го ползвам- но още е гаранционен и веднъж заварявах на 40 ампера- един 100 поялник-1мм ламаринка-изгоря ми управлението-най горната платка !
За точно 1 седмица го отремонтираха-е верно не ми смениха платката, а я припоиха и подмениха маса елементи по нея-серия резистори бяха добавили-явно са я пренастройвали !
Аз сам добавих на един транзистор Тошиба-отгоре стои радиатор- съмнява ме че той е поемал товара при ниските заваръчни токове и е думнал-беше на решето !
Схемата е с 24 на брой Тошиба мосфет транзистори с тунелно обдухване, а платките и пусковите ключове за кендо !
Кондензаторите на дъното са 6 на брой-бая големи 1
Аз съм писал за това или тук иили в друга тема !
Тоя инвертор няма нищо общо с Райдер ! А Райдър и има доста добри неща !
Аз имам доста неща на Райдер и доста маркови. От Райдера само инвертора ми създаде проблем за малко, и на винтоверта се скапаха батериите-изхвърлих глупавите елементи от кутиите и сложих гелов акумулатор за UPS -сега винтоверта е като разрушител-перфоратор
Райдъра за любителски цели е много добър !
Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература