• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
rendo - специалист
no coment .... :shock:

Прикачен файл

DSC_0013.jpg
hidrazin - майстор
:-D Стига да не ти се стовари на главата когато минаваш по пътеката покрай блока. :lol:
:partyman:
VLADO66 - майстор
Ако бяха запенили над най-горния ред тухли грам нямаше да мръдне,но така поне има ефективна вентилация :-D
hidrazin - майстор
Не мисля че пяната щеше да помогне. Струва ми се че просто плочата отдолу е поддала. Просто не може да поеме този товар. Тези тръби отдолу твърде вероятно са сложени после за да не се досрути. :?
VLADO66 - майстор
Плочата може и да си е добре обаче няма никакво превръзване с фасадата, барем фусове да бяха сложили на междуредията.А и вярно си тежи особено единичките.
hidrazin - майстор
Доколкото може да се вярва на снимката има мърдане. За единичките - наистина много тежат. И наистиня няма никакво привързване към сградата. Ама стига толкова че тръгваме да оспамваме темата. :)
Прикачен файл:
DSC_0013.jpg
DSC_0013.jpg (92.72 KиБ) Видяна 2544 пъти
Тани - модератор
hidrazin написа:
Не мисля че пяната щеше да помогне. Струва ми се че просто плочата отдолу е поддала. Просто не може да поеме този товар. Тези тръби отдолу твърде вероятно са сложени после за да не се досрути. :?
Може и да си прав, но според мен е точно обратното. Разчитали са на тези тръби да носят товара, и просто са направили "дюбели" към сградата, като са пробили и захванали тук там. Най-вероятно обаче, просто са сложили тръбите в земята без да направят стъпки и тръбите са потънали при първия по-сериозен дъжд, а може и просто от тежестта! :wink:

ПП Сега като погледнах на снимката, която си постнал докато пиша, може и към сградата да не е дюбелирана плочата, защото са сложили и още две тръби за колони в близост до сградата, които не се виждаха добре на малката снимка!
hidrazin - майстор
Разбира се че може и да е така - тръбите да са поддали ако не са направени стъпки като хората.
kozl - майстор
Явно има проблем с носещата конструкция (колони, фундаменти) и плочката за допълнително РЗП се е наклонила и ..............
Това е най-вероятно е незаконно като замисъл и впоследствие аматьорско изпълнено.
А това как е?
Прикачен файл:
roof klima.jpg
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: