Заради такива олигофрени хората почнаха да гледат на нас майсторите недоверчиво...когато аз работя в частен имот и да ме гледа собственика как ми се троши 2-3 пъти гаранционния шлайф и да ме забавят когато имам спешна работа...та поне давам гаранция на моите изработки било то дърворезби или скулптури по 5 години гаранция тъй като са изложени на атмосферни влияния и искат поддръжка па и да са спокойни собствениците...
Храсторезът беше заменен с чисто нова машина едва днес. Вчера били получили партида от склада в магазина-сервиз (който самият той прилича на склад) и след като по обяд писах на шефа им Пламен на мейла му от сайта им, че се страхувам, че подчиненият му служител отново може да не ме потърси 2 седмици, и после да излъже, че ми се е обадил, да ме принуди така аз да ги търся отново, само 1мин. по-късно ми се обади въпросният началник Пламен, да ми каже да отида да си взема новата машина. Човекът видимо изглежда интелигентен, по-интелигентен от подчинеия си, който... също няма вид на простак, но изглежда някак злобен човечец. А не знам дали и не ми завидя на колелото, с което ме видя да си тръгвам още първия път, когато им оставих машината за ремонт и затова да ми направи тази мръсотия. Но и да ми е завидял, сам съм си го сглобил част по част, за да изглежда така.
Замениха храстореза, взеха най-горният от една купчина с кутии с храсторези, нелюбезният служител работеше зад гърба на шефа в сервиза, но не посмя да ми се репчи днес, когато гаранционната карта мина през него да попълни, че машината е заменена. Държаха се любезно и без излишно мрънкане я замени лично шефът на Евротулс - Пламен. Не знам защо трябваше да се стига до тук и 3 седмици да не мога да си ползвам машината.
Версията на Пламен днес по телефона, когато ми се обади беше за втори път, че въпросният служител бил нов, било му обърнато внимание - не знам какво внимание му е обърнато, като в понеделник се скара с мен и ме набеди за виновен за възникването на проблема?!