Anonymous написа:благодаря,точно така си мисля да направя това със сухата мазилка не ми харесваНе разбирам защо трябва да си Гост и не се регистрираш? Може би аз съм един от малкото във форума, участващ със собственото си име и нямам причини да се срамувам от това!!! Вярно е, че много хора влизат във форума за забавление или за съвети, но аз го възприемам напълно сериозно и се стремя да съм полезен. Доколко успявам, е отделен въпрос. Зависи на колко бири съм/ Това беше майтап /.
Току-що се регистрирах, и това е първият ми пост

След около месец-два ми предстои да се нанасям в ново жилище, и ми се иска в коридора (а и не само) да ни налепя гранитогрес или теракот (ще питам и за това, кое е по-добро, но по-късно). Сега в момента също е с балатум, и също искам да попитам относно махането му - при положение, че ще се слага гранитогрес после, мога ли и аз с длетото да направя канали, само че не ми стана много ясна тази технология, бихте ли ми разяснили малко.
Сори за може би малко тъпите въпроси, обаче съм много неопитен в тая област, а понеже нямам пари за майстори (пък и колкото повечето оттях ще си го направя и сам), ще се наложи сам и родители/приятели да помагат

Благодаря предварително!