• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
kuuuuuul - майстор
Една от най добрите теми,евала :prayer: :prayer: :prayer: Само тези батерии на края не ми харесват,но пък се връзват с общия стил :lol:
didonekoisi - специалист
Получило се е уникално добре, поздравления :2thumbs: .
Ще очаквам следващата тема с интерес, има много какво да се научи и да се види :respekt: .
bulhomes2 - майстор
Ако ида аз в Русия ще направя по-интересна тема :lol: Само с Олги...

Иначе поздравления Жека! Отдавна твърдя, че няма как работен и свестен човек да е беден. 90% от тези дето се оплакват, че са бедни са такива, защото са мързеливи.
Frysco - специалист
Вы ребята молодцы, мастера своего дела, сделали и работали классно!
caribi - специалист
Браво :supz: с благодарност за прекрасната тема ! Прекрасна работа :prayer:
Делян - специалист
Джеки,ти ги накъса руснаците, ще ни харесат като майстори и ще ни направят 16-та република... :lol:
EDI - майстор
Няма лошо, поне ще си пазаруваме от тях.Като им гледам електронните магазини какви отделни фрезери и комплекти фрезери на ЕНКОР има и на какви ниски цени, сърце плаче направо :lol: .
jekasus - майстор
:-D
Не успях да снимам и да разкажа всичко. А имаше много за разказване, нищо, другия път :-D
Щях да снимам клипче за тая скрита ревизия, но забравих :-D По-сложно от монтажа на обикновена пластмасова, но по ми харесва :-D
Прикачен файл:
IMG_20130707_194603.jpg
Но записах 18 минути клип на военна техника от парада на 9 май :-D Голяма бутаница беше там.
https://www.youtube.com/watch?v=JvjNPUeq5Js
bulhomes2 написа:
Ако ида аз в Русия ще направя по-интересна тема :lol: Само с Олги...

Иначе поздравления Жека! Отдавна твърдя, че няма как работен и свестен човек да е беден. 90% от тези дето се оплакват, че са бедни са такива, защото са мързеливи.
В издънка съм в тая история за "национално поръчение" :-D
По-добре малко, отколкото нищо :-D От живата музика на Трубная площадь, точно срещу цирка на Никулин. Мацето дойде да вземе някоя рубла за бедните музиканти :-D
https://www.youtube.com/watch?v=JUoJaHu0rj8
Нещо не мога да кача директно клипове :? .
Еди, Енкор е руския Райдер(незнам дали фрезери на Райдер са по-скъпи или по-лоши от Енкор), но наистина цените са доста по-надолу и за реномирани инструменти
Slavi1 - напреднал
Поздравления - за добре свършената работа и за добре направената тема. Искренно ти завиждам за възможността да работиш на такова място. Иначе и аз работя за руски клиенти /мебелист съм/ - като гледам са със същия вкус - имперското минало си казва думата. Успехи и за в бъдеще!
nikolovvd - майстор
bulhomes2 написа:
Отдавна твърдя, че няма как работен и свестен човек да е беден.
Това го чух от един възрастен майстор на котли преди 15-тина години. Човека е пенсионер и до ден днешен работи здраво. Толкова здраво, че дори и в Неделя привечер не мога да го намеря да му дам от ямболската ракия. Много неща съм научил от него и ще съм му признателен до гроб.
Темата е страхотна и се надявам да има продължение следващата година, а сега е време за подготовка на празниците!
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Тема "Из России с любовью." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: