Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ArturDent - Почти Безобиден
:idea:
С VMware можете да направите не бакъп, а виртуална машина от съществуващ инсталиран компютър.
Трябва да имате обаче мрежа.
Разликата с другите такива програми е че след това можете да я възстановите на друг хардуер и може да се ползва като на друг компютър без възстановяване и инсталация.
Използва вградените средства на Windows за виртуализация и досега не съм имал проблеми - виртуализирал съм сървъри с доста инсталирани по тях неща.
kr1100 - майстор
на ХП безпроблемно става с "EASEUS Partition Manager Server 1.6.3". Нееднократно съм правил преоразмеряването.
Имам портативна версия към 3 МБ е
MrMurdjo - майстор
С всичко става. Единствено този, който го прави, трябва да е наясно какво точно иска и какво точно прави.
И най-добре да става извън инсталираната ОС - със стартиране на ДОС, Линукс или мини Уиндоус на РАМ диск. Да няма монтирани и използвани от ОС дялове по време на работата.
Lazy_666 - специалист
+1 за EASEUS, аз на мойта 7-мица когато се опитвах да ѝ добавям ХР, и реших да ползвам Partition Magic... Последвалата индикация на целия диск като празен, беше едно от най-страшните неща които съм виждал. :)
Добре че убунту има инструменти за възстановяване. :D

Тема "Малък системен дял" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: