• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18
Ел. инструментите. Консумативи.
kossis - специалист
Кво правя тука са ???

Не съм казвал че обичам Китайското !

Обичам качество на сносни цени ! :axe:
Chefo77 - майстор
kossis написа:
Кво правя тука са ???

Не съм казвал че обичам Китайското !

Обичам качество на сносни цени ! :axe:
Ааа, няма да се измъкваш така! :lol:
fox_vt - майстор
Що се карате нз ,в днешното потребителско време и време на еднократните стоки който има пари си купува нещо дето струва много пари(дали заради щампата на известна марка,дали заради стара слава,дали щото всички имали такива без значение)Който няма много пари си купува евтино,ползва хвърля ползва хвърля и те така.А за мерцедесите можете да обясните в бг мама що мерцедес последен модел е по ненадежден от мерцедес на 20 години.Имало е качествени неща ама навремето никой няма да ти направи машина която никога няма да се счупи.Колкото до китай очевидно те не ползват техните си инструменти за построяване на една камара феноменални съоражения кандидати за седемте чудеса на света.Но стига офф аз обичам китайките :-D :-D :-D
hidrazin - майстор
fox_vt написа:
Но стига офф аз обичам китайките :-D :-D :-D
Стига бе човек. Все едно са имали среща с товарния влак. Ако намериш някоя готина ще има мляко в кафето или нещо подобно. :lol: Прегледай японките!
:partyman:
kossis - специалист
Chefo77, Тука си прав, щом Тани ме нагласи, нема измъкване !

idunno, Брат пак си коментирал манджи, а тука се коментира техника, а не Кухнята с Ути !

Тани тема за Манджи в този форум има ли ?

profesionalist_wood- Човек струваш ми се Пекан !
Не съм съгласен с тебе относно Спарки.
Аз имама Перфоратор-3.5 кила и мобилен циркуляр за дърво-най големият-много са добри и мощни. Че има части които се изработват в Китай -има, но това е електрониката им ! А други се правят тук и в Германия, мисля сглобката става тук !
Разбирасе едва ли можеш да сравниш Хускварна с Спаркито- щото първите са с традиции и сглобката е по добра.
Като цяло са притенциозни машини !
Но с моята 36 куба Хускварна нарязах една стара Ябълка, в която шината влизаше до средата-голяма мощ има а е най-малката от класа-тия старите били по добри от тия новите 36 кубикови ми каза майстора от Хускварна !

hidrazin- това за баса го коментирахме с в другата тема , но е голям звер да знаеш- и за това трябва да ахнете, защото аз трябваше да ахна че имало по 2500 лева инвертори и били невероятни ! :-D

gogo7777- Кажи от къде да си взема тая манджа да ми се падне някой Райдър ?
Последна промяна от kossis на пон юли 15, 2013 11:41 am, променено общо 1 път.
kossis - специалист
vankovarnata, я кажи къде се продават тези инвертори и маската също ми е интересна ?

Тоя комбинирания предполагам може и Алуминий да заварява и какви пари е ?
profesionalist_wood - майстор
kossis написа:
. Че има части които се изработват в Китай -има, но това е електрониката им ! А други се правят тук и в Германия, мисля сглобката става тук !
В заблуда си. Офиса на спарки е в Берлин и там чакат паричките на сметката си,частите се изработват в Гуангджоу Китай, а тук ги сглобяват само дрелките,всички останало при жълтите....
Хускварна също се прави в Китай...все пак там има 25 стандарта,а ние сме на последния скапан стандарт за качество :x
fox_vt - майстор
hidrazin написа:
fox_vt написа:
Но стига офф аз обичам китайките :-D :-D :-D
Стига бе човек. Все едно са имали среща с товарния влак. Ако намериш някоя готина ще има мляко в кафето или нещо подобно. :lol: Прегледай японките!
:partyman:
Че те не са ли еднакви :? ако не са значи съм имал предвид японките :-D
VLADO66 - майстор
Аз се чудя защо напоследък китайците са ни налазили да правят бизнес в Булгаристан,а то защото http://www.blitz.bg/news/article/211189 Скоро ще направим група "Аз обичам българокитайското" :-D
dragozow - майстор

Код: Избери всички

Разбирасе едва ли можеш да сравниш Хускварна с Спаркито- щото първите са с традиции и сглобката е по добра.
Като цяло са притенциозни машини !
Но с моята 36 куба Хускварна нарязах една стара Ябълка, в която шината влизаше до средата-голяма мощ има а е най-малката от класа-тия старите били по добри от тия новите 36 кубикови ми каза майстора от Хускварна !
Старите машини се правеха в Европа и Щатите, новите в Китай. Старите 36 кубикови струваха 500 лв, а новите 380 лв...че и с разни подаръци понякога. Всеки иска ниска цена и Husqvarna отговарят на търсенето. Като купуваш части обаче разбираш че за евтината машина частите струват колкото и за скъпата, а понякога и малко по-скъпо. Няма пълно щастие, но Husqvarna имат и други марки при които за същите пари ще получиш малко повече, със същото качество и ще ти останат за верига, масло или нещо друго. Машините са позиционирани за различни клиенти, на върха са Husqvarna и Jonsered, после са McCulloch и Partner, след това Gardena, след това Flymo и т.н. Има и още няколко марки които са за определени пазари или не се внасят в България.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18

Тема "Нова група ,,Аз обичам китайското,," | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: