• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 36
Ел. инструментите. Консумативи.
vencil - специалист
Здрасти, дилемата е м/у тези два:
http://www.makita.bg/bg/products.html?p ... gory_id=20
или
http://electron.bg/bosch-pst-800-pel-p-111626.html
Клоня към Боша ама.....приемам съвети.
Chefo77 - майстор
Brocko написа:
M A K I T A
А ще се обосновеш ли, или просто така ... ?
Аз се сещам за поне 3 предимства на този Бош-а пред тази Макита. На обратния полюс е тригодишната гаранция и надеждата, че "японците" са си свършили по-добре работата.
housedoktor - майстор
За този Бош съм чувал добри отзиви,въпреки зеленият му цвят:).Mакaр и да съм заклет фен на Макита имам два прободни триона от профи сериата на Бош (GST 75 BE и GСТ100 BCE )и съм очарован от тях.
kendal - специалист
Точно този модел Макита го имам и съвсем не съм доволен от него,слабичък ми е малко, мое мнение продиктувано от две години вярна служба . Иначе само водещата ролка е сменяна веднъж за периода.
vencil - специалист
От няколко дена вече съм собственик на PST 800 PEL, успях и да го изпробвам вече и съм много доволен :rock: . До сега съм имал достъп само до две Спаркита и някакво супер измислено и на 3-те триончетата излизаха от водещата ролка и в резултат на което при по дебели дъски ряза ставаше безобразно крив. С Боша за сега няма такива проблеми и ряза си става идеален, абе с една дума доволен :partyman: .
Да попитам и аз - нищо не се каза за зегетата на Black&Decker? Не стават ли? Гледам ,че има на прилични цени от по 60-80лв. Говоря по-скоро за любителсака работа( но НЕ за работа 1-2 пъти в годината ). p.s.: като казах на приятел,че клоня към тях той ми каза:"Този Black&Decker не е това което дядо ти е купувал навремето." И това силно ме разколеба(най-вероятно е много прав). Така че ако имате впечатления-надявам се да помогнете.
velsi - Почетен майстор
Аз имзм такова зеге на Блек ен Декер, за 50 лв, на промоция, когато откриваха Практикер. Според мене нищо му няма, работи си добре и ми върши работа. Не е инструмент, който ползвам ежедневно но пък миналата година рязах 2 метра алуминиева рифелова ламарина и се справи без проблеми. Моето мнение е, че е много по-добро от разните райдери и други жълти изпълнения за по 20-30 лева.
nikolson - майстор
gusfraba написа:
"Този Black&Decker не е това което дядо ти е купувал навремето."
Ъ-хъ! Вече е любителска, а не профи марка.
Далеч съм от мисълта че мога да си купя профи инструмент за такива пари. Просто исках да събера няколко мнения дали не е тотална грешка. Но и аз си мисля като velsi,че е по-добре Black&Decker за 60-70лв,отколкото Raider,Budget, и други такива за 20-30лв.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 36

Тема "Работа с прободен трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: