• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
ditronix - специалист
Не се кротва,за съжаление :shock: Урока го взех преди две години със същите ключове/ Бяха монтирани в коридора с бикновени крушки,по време на ремонта реших да мина на LED лампи. И се започна. Не става и с реле-първо това пробвах. Ако бях сложил контактор,може би щеше да стане,ама после??? :shock: Накрая нещата се решиха с два компаратора с релета в изхода им,които включват захранващите блокове. Две години нещата работят без проблем. За щастие на всички,които сега решават да минат по тоя път има решение http://www.ebay.com/itm/IR-Infrared-Mot ... 2a196ed252 И то почти без пари! Направо све изкушавам да си поръчам и аз два броя да видя какво ще стане :rolleyes:
romanpm - майстор
Нее , какви компаратори , фантастрони , ще му намеря друго място с мощна лампа ! Не ми се занимава по-добре да се съберем повечко и да си купим от тия , аз съм за два броя :partyman: Че и нямам идея как става с регистрация и картата... :?
velas - специалист
Ето този ключ работи без значение от товара. Имам 2 такива в коридора. Единственото нещо като недостатък е, че се чуват как цъкат и нощно време се издаваш... :)
ditronix - специалист
Ами как става-лесно е,само че е добре да се пазарува или с виртуална карта,или да се направи една дебитна,в която да се вкарват пари само когато ще се плаща нещо. Иначе регистрацията е с мейл-адреса,посочен в PayPal.
  • 1
  • 2

Тема "LED лента мига ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: