Няма значение каква е боята - дори и епоксидна. Няма да изкара дълго. То на плочките се изтърква и опадва покритието а какво остава за една боя.

angel_ov написа:Щом имаш идея да облицоваш, доколко си струва междинен етап и несимволичната сума пари за това. Пък и да не ти създаде проблеми после да чистиш боята или покритието, за да хване лепилото...inspo написа:Тука боядисаха пешеходните пътеки с някаква червена боя. Много се хлъзга като се намокри, а и вече се изтри...Е-е това е идея. Те са си натоварени пътеките коли,хора. На вилата колко тигела ще направя напред назад? Повечето е за визията да не стои гол бетон. Иначе идеята е да положа облицовачни камъни. Но понеже всичко е направи си не ми достига времето.
Svetoslavoff1 написа:И аз се замислих после за това. Идеята ми беше инпулсивна след като видях снимката. Проблема не са паричките, а времето. Наистина,че мога да складирам камъка и да лепя на етапи според времето.angel_ov написа:Щом имаш идея да облицоваш, доколко си струва междинен етап и несимволичната сума пари за това. Пък и да не ти създаде проблеми после да чистиш боята или покритието, за да хване лепилото...inspo написа:Тука боядисаха пешеходните пътеки с някаква червена боя. Много се хлъзга като се намокри, а и вече се изтри...Е-е това е идея. Те са си натоварени пътеките коли,хора. На вилата колко тигела ще направя напред назад? Повечето е за визията да не стои гол бетон. Иначе идеята е да положа облицовачни камъни. Но понеже всичко е направи си не ми достига времето.
Можеш да облицоваш на етапи според паричките.
Поздрави!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: