Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
veselin genchev - специалист
Боядисъх си стаята с латекс вече четири пъти, като преди тови я минах с грунд.Но все изникват едни големи и средно големи бели петна,а латекса не е светъл.Какво се прави сега.
housedoktor - майстор
Дай подробности-за боята ,стените кога и как си боядисвал...
veselin genchev - специалист
Днес пак ще отида и ще ги снимам,а латекса е на Пастело,грунда също.Всеки следващ слой съм го нанесъл след пълното изсъхване на предходния.
CnapKu - специалист
На мен ми излизаха черни петна :? :lol: Покажи снимки да видим :?
Natalka - специалист
Има вариант да ви избиват петна, ако не е изсъхнала добре стената/ строителната влега/ или шпакловката/ на места. Има една серия от 2 препарата/грунд и боя/, които блокират всички видове петна/ от никотин, кафе, олио, вино, бои и др/, лесно се нанасят и не позволянат повторната поява на петната. На акрилна основа са/бели, не се оцветяват/ и върху тях може да нанесете боя. По принцип ги използват за заведения, особено за кухните на ресторантите. Грунда се казва FUMEX 1 PRIMER, а боята- FUMEX 2 FINITURA
CnapKu - специалист
Ние го направихме с вътрешна мазилка върху стената .. пробвахме с такива запечатващи лакове и тн, но нямаше ефект .. просто си избиваше .. сега стана мн хубаво .. може да ви покажа някоя снимка ако желаете :wink:
Natalka - специалист
Не ми се вярва някой да има нещо против снимките......показвай :)

Тема "Бели петна." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: