• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
comunikator - специалист
Някой има ли впечатления от този модел ЛСД телевизори на Финлукс LCD Finlux 32FLHY905 FULL HD
VLADO66 - майстор
Старичък модел.Имам http://www.homelux.bg/product_info.php? ... d=5140-при този диагонал FULL HD няма голямо значение,по-добре да има FULLPIX Engine :wink:
comunikator - специалист
Къде са 400лв. къде са 550лв.?
Този телевизор ще го взимам на малкия за децката стая не искам нещо кой знае какво!?
Търся телевизор за около 400лв този ми се видя добър за тази цена (32ка е все пак). :?
VLADO66 - майстор
Трябва да провериш дали действително има MPEG4 декодер,а и по-старите модели имат проблем с Е-то в субтитрите
comunikator - специалист
VLADO66 написа:
Трябва да провериш дали действително има MPEG4 декодер,а и по-старите модели имат проблем с Е-то в субтитрите
Как да проверя?
VLADO66 - майстор
Най-добре питай в Сетком форума-има специален раздел за Финлукс.
comunikator - специалист
Леле защо никой не казва добра дума за тези Финлукс - почвам да се замислям!?
Имам и друга възможност http://www.technomarket.bg/products/091 ... -le-32d403
hidrazin - майстор
Е каква добра дума искаш за Финлукс? марката по принцип е финландска. През 2005-2006г. :? обаче обяви несъстоятелност и беше купена от Zorlu Group - част от турската Vesel дето прави ония боклуци Crown на смотаната верига Зора. нали знаеш че такава марка CROWN просто няма? Между другото Финлукс още произвежда телевизори и то не лоши. Лошото е друго - тяхното производство остава само за скандинавския пазар. Да не мислиш че турската Vestel ще вкара у нас нещо на ниво финландска сглобка и компановка? :lol:
Между другото това малко 32"-инчово телевизорче за кухнята ли го купуваш или за детската?
Аз лично препоръчвам LG или SAMSUNG - може да получиш прилично качество на добра цена.
:partyman:
VLADO66 - майстор
Да де,ама Вестел сглобява и Самсунг,също така и LG.Финлукс използват панели на тези две фирми и при положение че дават 5г. гаранция/срещу доплащане/си струват парите.Между другото от 2005г в хола съм турил 29' CRT Watson/производство на Вестел с части на Филипс/ и пущината има и до сега пррекрасна картина в сравнение с 26' full HD LG в кухнята.Единственото неудобство на Финлукс е дървеното меню/не че на LG е прекрасно/ и прословутия плоблем с Е-то в субтитрите.
Chefo77 - майстор
Ако се замислиш, всеки телевизор можеш да му пуснеш 5 години гаранция срещу заплащане :wink:
  • 1
  • 2

Тема "LCD Finlux 32FLHY905 FULL HD" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: