• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
gogo68 - напреднал
Здравейте! Престои ми ремонт на пода на заведението ми, което в момента е с теракот и много се е изтъркал. Моля да ми дадете идеи, с какъв материал да го направя, че не ми се иска пак да е с теракот - хем да е евтино, хем да е здраво и хубаво! :wink: Заведението е в битов стил. Мислех да го направя пода с ламинат, имитация на дърво, но ми казаха, че за една зима ще замине от водата, която ще се нанася от клиентите. Имало някакъв пластмасов ламинат, но той е много скъп и не си заслужава! Ако някой се сети за друг материал, нека сподели. Благодаря!
5kof - специалист
Корков ламинат, който е с лаково покритие и е предназначен за помещения с голяма натовареност.
jadai - напреднал
колко върви PVC ламината, че никъде не ми излизат цени, навсякъде трябва специално запитване да пускам. иначе добре ми изглежда
VLADO66 - майстор
Ако заведението ти е 500м2 можеш да го вземеш тънко http://m.alibaba.com/product/486833201/ ... g.html?s=p :-D
bdimov - специалист
Защо не поразгледаш и вариантите с Полиуреа. От любопитство бях гледал преди няколко месеца че има такава, която е дават точно за офиси и други места с голям човекопоток ( даже има и вариант за покритие на паркинг места т.е. доста здраво покритие ). Мисля че и цветовата гама е достатъчно широка. Цените по памет бяха 25-30 лева за квадрат, но като се има в предвид че в тази цена влиза всичко ( защото полиуреата се нанася със специална техника ) и че ( пак по памет ) капацитета е 2-3 квадрата в минута, то за един ден ще си готов :-D
Времето на съхнене на полиуреата е между 3 и 10 секунди така че докато хората от фирмата си съберат багажа да си тръгват от обекта вече ще може да си вкарал масите и да работиш :partyman:
hidrazin - майстор
gogo68 написа:
- хем да е евтино, хем да е здраво и хубаво!
Такова животно не в тази вселена. Насочи се към гранитогреса на KAI. Колкото и да се търка си остава същия - цялата му структура е еднородна а не е щампован и глазиран като теракота. Пък и техните плочки са на съвсем приемлива цена.
KAI Грес СП
:partyman:
jekasus - майстор
hidrazin написа:
gogo68 написа:
- хем да е евтино, хем да е здраво и хубаво!
Такова животно не в тази вселена. Насочи се към гранитогреса на KAI. Колкото и да се търка си остава същия - цялата му структура е еднородна а не е щампован и глазиран като теракота. Пък и техните плочки са на съвсем приемлива цена.
KAI Грес СП
:partyman:
Но, горкия майстор, дето ще ги слага тия плочки :-D ДТМ на Кай :-D
Делян - специалист
jekasus,

това ДТМ да не е нещо на руски :lol:
VLADO66 - майстор
Делян написа:
jekasus,

това ДТМ да не е нещо на руски :lol:
Не е на руски,на немски е http://www.dtm.com/en/index.html :-D
  • 1