• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
ge6aaaa3 - специалист
Някой има ли информация каква трябва да е тази интегрална схема? Не мога да намеря даташийта й в гугъла. Намира се в терморегулаторът на Mercedes 124, но никъде няма схема за него, а интегралите са направо пробити. :shock:
hidrazin - майстор
Терморегулатор на кое? Дай номера на блока дето се намира чипа. Снимки също биха помогнали. Лично аз съм доста скептичен че ще разбереш какъв е тоя чип.
:partyman:
ge6aaaa3 - специалист
^Не е. И аз това намерих първо. Корпуса е DIP 16.
@hidrazin На модула пише само "temperaturregulator 1 147 328 043". Играе ролята на климатроник. Към него са навързани температурни датчици, датчик за температурата на двигателя, за външната температура, налягане на фреона, изключвател, когато педалът за газта е натиснат докрай, потенциометри за настройка на желаната температура...
hidrazin - майстор
Аха, и отдолу пише 000 822 15 03 нали? Това му е OEMN кода. Едва ли ще намериш какви са чиповете. Този блок е производство на Бош за Мерцедес и вероятно чиповете са поръчани специално за тях а не са стандартни.
Огледай се по моргите за друг читав такъв.
ge6aaaa3 - специалист
Един колега ми каза, че може да ми го достави, такаче ще се оправя. :wink:
hidrazin - майстор
Чипа или целия блок? Ако е първото ще съм учуден. :?
ge6aaaa3 - специалист
Чипа. :wink:
Между другото, тези чипове са доста странни, защото от едната страна всичките крачета са на късо и има една ламаринка запоена за тях... Не е радиатор...
todortv - майстор
Може ли една снимка?
hidrazin - майстор
Мдааа... И на мен ще ми е интересно и ако не е тайна от къде я е взел. По-скоро това ли е пълното наименование на чипа?
  • 1
  • 2

Тема "ИС L475D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: