Нека намерим най-тънките цени.
comunikator - специалист
Да похваля и аз засега винтоверта- добри първи впечатления 20бр 4.2х40 с лекота около 80бр 3,9х20 вчера и около 50бр днес батерията е все още и на трите индикации утре ми предстои да монтирам няколко комарника,ще го поозоря малко.
ulieliadi - специалист
Жената ме напъва някакъв оверлог да купувам, уж бил евтин от четвъртък :shock:
На мен пък хич не ми се дават 280лв за нещо, което я ушие нещо я не, ама нали накупих това онова от Парксайдските машинки и тя си мисли, че май съм и длъжен :-D
Та ако някой случайно има впечатления - да помага иначе ще и покажа :finga:
aiako - специалист
По добре една триконечна/пет Тексима за 150/200 лева от продавалника.
guroto - специалист
ulieliadi написа:
Жената ме напъва някакъв оверлог да купувам, уж бил евтин от четвъртък :shock: :finga:
А аз на мойта без да ме напъва и взех един от евтините :cool: Явно е имало и други като мен щото в Овча купел взех последния :axe:
mitko64 - майстор
Дайте отзиви, ако може, за пистолета за горещ въздух и станцията за запояване!
stan73 - майстор
Пистолета за горещ въздух си го купих. Няма куфар, в картонена кутия е, но иначе е хубав според мен. Засега само го пусках за проба. Черупките пасват добре, звукът и струята са добри. Мирише странно, но може би след като обгори нагревателя, миризмата ще изчезне. Производство е на Компернас. Поялникът не ми хареса, но аз имам много по-висок клас (вероятно заради това). Комплектът отвертки изглежда хубав, производство са на Овим.
mitko64 - майстор
Благодаря за отзива. Те всички пушат като нови. Това за куфара е неприятно, за същата цена купувах подобен Райдер с куфар, само където му е много къс кабела и го подарих на тъста.
stan73 - майстор
На този кабела е 3 метра, 1 квадрат. Предният ми пистолет (Агойома или Акита от Метро) наскоро му се прекъсна нагревателя, но и като цяло си беше дръвце. Този определено изглежда по-солиден. А отвертките са много удобни, добре лягат в дланта. Към тях има доста практично стелажче за окачване на стена, както и 20 бита с различни размери (от PH1 PH2 има по 2 броя). Металът е хром/ванадиева стомана.
ulieliadi - специалист
guroto написа:
ulieliadi написа:
Жената ме напъва някакъв оверлог да купувам, уж бил евтин от четвъртък :shock: :finga:
А аз на мойта без да ме напъва и взех един от евтините :cool: Явно е имало и други като мен щото в Овча купел взех последния :axe:
Е аз тъкмо мислех че ми се е разминало, но уви не. След като обиколихме няколко Лидела в търсене, установихме че навсякъде са свършили. Обааааче скъпата се обадила на клиентския номер и си го поръчала да и доставят. Така че съм 280лв назад и не знам кое му е евтиното. За чий х.й ми е тоя оверлог незнам :?

За пистолета ще добавя, че е читав , но като че ли е малко маломощен. Като грея ПВЦ тръби, ми отнема доста време в сравнение с други.
nikolson - майстор
ulieliadi написа:
guroto написа:
ulieliadi написа:
За чий х.й ми е тоя оверлог незнам :?
Добре бе хора, вие думата НЕ знаете ли я? Ако бяхте жени, какво щяхте да правите?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: