• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всички въпроси за вилата.
hidrazin - майстор
Оооо... забравил съм вече точно колко беше но беше свързано с минималната работна заплата - ако не ме лъже паметта 2 или 3 минимални. Надолу го водят маловажно. То там е цял цирк. Сумата може и да е по-малка ама се включват адвокатските хонорари, експертизи и подобни. :?
:partyman:
mir4oto - специалист
Идеята беше да не се стига до саморазправа, полиции, жалби и т.н. или ако се стигне да е с последствия за натрапника. Каквото и да се направи, много е важно е да се знае дали е в или извън законовата рамка, но едно е сигурно, не противодействаш ли винаги ще си жертва, обикновено на едни и същи и все по-нагли крадци.
Мдаааа, като гледам май няма да се получи конструктивна дискусия. [-(
bulhomes2 - майстор
hidrazin написа:
kolev_k написа:
Зареден с какво?.Той друго не пипа освен изброените неща.
Зареден с тротил, амонит, С4 или каквото там има и електродетонатор. Прибира се у тях и като си пусне чалгата :weedman: .
Тия неща откъде се купуват?
VLADO66 написа:
Телефона на сина ми му го взеха от ухото на една спирка и горчиво съжалявах че подадох жалба.Писах показания,висях в районното със синето да гледаме каталози на апаши и така 4-5 пъти.Докато един познат полицай не ме светна че за под 4-500лв. имитират дейност защото са претрупани с преписки.
Записвайте си имея на телефона! На дъщерята така и го намериха. Не ми беше толкова зор за телефона, колкото да се разбере кой е съученика. Оказа се единствената тъмнозелена...
VLADO66 - майстор
И кутията на телефона им занесох и ИМЕЯ си записаха и нищо.Накрая получих съболезнователно писмо от прокуратурата че видиш ли извършителя не е открит и производството се прекратява поради изтичане на законовия срок.Ама я на някое прокурорско синче да му гепят телефона как цялата полиция ще е на крак,ще намерят апаша и за гарнитура ще му фърлят една торба бой :evil:Имам чувството че нарочно не бачкат,за да може народа да им изгуби доверие и да не подава жалби и съответно те да не работят.Но иначе да работят по КАТ са първи щото там падат кинти.
hidrazin - майстор
bulhomes2 написа:
Тия неща откъде се купуват?
Ами от къде се купуват разните стоки? От магазина разбира се.
http://videx.bg/Production.html
http://www.rojbak.eu/ie/?lan=bg&id=3
Ти още ли не разбра че това беше на шега? Иначе може да се спретнат доста неприятни изненади за неканените гости. Просто трябва малко въображение.
iivanov - майстор
Имам колега шегаджия, който си напръска доматите с тройна доза би 58.И това защото му писна местния бабаит да му ги бере.Шегата изпрати бабаита и семейството му в токсикологията.
Абе шегаджия... :-D
dadko - майстор
Не знам с тая зелената сган как да се бори човек. Не знам дали има някой, който да не е патил от техните набези. Съседната на нашата къща е на калкан, но е необитаема. докато не ошушкаха всичко оттам- не мирясаха. Свалиха дори и кабелите от ел-инсталацията. И нали е съседен двор - бях потърпевш и аз, щото оглеждаха какво има в моя двор, та ми изчезна колелото, един неръждаем казан и какви ли още дреболии.
Един от начините да се предпази човек от тях- е със злобно едро куче. Не е гаранция, но където има куче- по не влизат да крадат.
Другия начин- е да се пошегуваш по подходящ начин. Трябва да ги е страх.
petkov_75 - специалист
По подходящия начин, казваш?! :-D Ние по-миналата година така се пошегувахме с едни и от тогава никакви ги няма!Усетих ги навреме, звъннах на комшията да излиза, че са му в двора(в 3 през нощта)!Звъннах и в полицията, но ми казаха, че нямат свободен екип, и ще минат когато могат!Е, минаха след два часа, когато ставах за бачкане!Изпразних 8 хаосни, комшията и той толкова, и от тогава крадец не е минавал или поне нищо не е изчезвало!Не съм виждал някой да прескача огради и да бяга толкова бързо като тези тримата! :-D :axe: Всъщност при мен не са влизали, но на съседа два пъти му крадоха казана за ракия (ползван и от други), разни други медни съдове, кабели и прочие, та затова бяхме нащрек! :-D
Както написа по-рано някой, противодействието му е майката! :partyman:
nikolson - майстор
Вижте, има голяма разлика в постоянно обитаемо и временно обитаемо жилище. При първите е по-лесно, пък ако имаш свестни съседи - хептен. Големите проблеми са във вили, селски къщи и т.н., особено и ако няма постоянно живеещи хора, или пък наоколо живеят самотни стари хора. А много от тези цигани се занимават "професионално" с това да обират запустели жилища. Гастролират, оглеждат и крадат.
Темата беше, че комшия-циганин краде вода, но преди закупуването на имота е ползвал кладенеца(нали това е щерна?). Мисля че може да стане по лесния начин-да се разберат. Все пак, той живее наоколо. Или бъркам?
jekasus - майстор
nikolson написа:
но преди закупуването на имота е ползвал кладенеца(нали това е щерна?). Мисля че може да стане по лесния начин-да се разберат. Все пак, той живее наоколо. Или бъркам?
Да коси тревата срещу услугата, ама дали ще се навие :-D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Крадат ми водата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: