Нека намерим най-тънките цени.
aiako - специалист
aiako написа:
Да ви питам нещо.... поялника си го взех преди 2-3 месеца. Ползвам го с голям кеф , но от седмица започна да бие ток през човката, изключително неприятно усещане особено когато се опитваш да държиш някое кабелче неподвижно :axe: . Дали ще ми признаят гаранцията и да ми го заменят? Защото не си искам парите , а станцията, читава.
1 седмица чакане и ми дадоха нов. Сега има един друг на промоция 30w - разгледах го и ми се струва че не си заслужава парите. Пистолета за горещият въздух не съм го гледал в тази промоция, на видях че кутия е различна. Моя от преди 3 мисеца още си работи, често го ползвам за да развивам болтове след като ги напека с него, защото пламък + ВД не си е работа, с пистолет е доста по безопасно.

направи ми впечатление чак сега и че модела който са ми дали е лееко различе поне на външен вид.
Стария PLS 48 B1 , по-голяма решетка, по-твърди кабели.
Новия PLS 48 А1, по-малка решетка , по- меки кабели.
stan73 - майстор
Предният път, когато са продавали пистолет с горещ въздух, той с куфар ли беше ? Този който продават сега е модел Parkside Heat Gun PHLG 2000 B1 и е без.
aiako - специалист
Без кутия, аз си го държа в картонената.
nanobanano - специалист
Кажете какво мислите за лазерното нивелирче.Ще се ползва за фаянс в баня.
EDI - майстор
Ендоскопчето гледам.Не е нещо кой знае какво сигурно, ама за дома ми се струва, че ще върши някаква работа.
bulhomes2 - майстор
И к'во па точно в дома ще гледаш с него? Т'ва е за по колите за некой болт на терсене място. У вас най-много да огледаш какво е паднало зад секцията, ама толкова ще го видиш и без него.
jekasus - майстор
bulhomes2 написа:
И к'во па точно в дома ще гледаш с него? Т'ва е за по колите за некой болт на терсене място. У вас най-много да огледаш какво е паднало зад секцията, ама толкова ще го видиш и без него.
Една кака така е прекалила с тая штука, за да изчисти сифона на душ-кабина, че е скъсала гайката на меката връзка на сифона , то ако имах тая джуджавка нямаше да правя отвор в борда на душ-кабината, че да видя проблема :-D
Ако е важно за теб, каката я бива, бих си затворил очи за разликата в годините :-D
EDI - майстор
Абе на годината веднъж може нещо да потрябва, нямам представа точно за какво :-D :lol: , ама да я има.
ZEDYCUS - майстор
EDI
Абе на годината веднъж може нещо да потрябва, нямам представа точно за какво :-D :lol: , ама да я има.
Еди, за тези пари ще вземеш комплект хубави фрезери, дето гаранция че ще ги ползваш. Мани ги тези джиджавки. :razz:
EDI - майстор
Абе само я гледам, не съм тръгнал да я купувам. :lol: Па може и гинеколог да стана на стари години :-D .А за фрезерите си прав.Тези дни пак ще си поръчам два броя на ЙОНИКО, ще си цъкна, като дойдат.За сглобки са и двата.Снимки след 10-ина дена.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: