• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всички въпроси за вилата.
kolev_k - специалист
jekasus написа:
Понеже стигнахме до извъземни :-D
Според мен - да се краде вода от комшията е чисто българска работа и "бедния" ци...мангал е просто набеден за крадец от тоя българин-комшия. :-D Поговорката я знаете.
Не е набеден,със сигурност е той.Никой друг не живее постоянно в района,нито да нощува.
hidrazin - майстор
kolev_k написа:
Е кажи ми как да се отнасяш с такъв.
Аз вече казах. Който иска може да му направи софра. Аз не.
Пенсионираният учител по физика Никола Похлупков бе заложил мини във вилата си в Оряхово, за да се пази от мародери. През април 2001 г. една от тях откъсна ръката на крадлива циганка.
При последвалия обиск в софийския апартамент на пенсионера полицията откри метална кутия с барут, 50 капси за сигнален пистолет, 1000 сачми за въздушно оръжие, 3 патрона за ракетен пистолет, пет 7,65- милиметрови патрона, детониращ шнур, сигнална ракета и др.
На 30 март 2002 година Никола Похлупков бе осъден на 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок. Заедно с това той бе осъден да заплати 320 лева разноски по делото. „Ще обжалвам присъдата докрай", закани се бившият физик и засега удържа на обещанието си.
:partyman:
iivanov - майстор
Преди години тъмнозелените от съседното село атакуваха масово местния държавен резерв и се наложи момчетата от СПООР да ги посъветват,също така масово.Резултатът беше, че за доста време въпросните тъмнозелени бяха хрисими и кротки.Та от тогава знам, че няма по-добро средство от съветването.А отравянето, взривяването, пускането на ток и т.н., може да ти докара само пандела. :partyman:
Илчо Илиев - майстор
Иво, Приятелю, с тъмно русите няма оправия, ти казваш,че съвета/и биха всяли респект,а останалите прийоми могат да ти докарат пандела.....да ама не , те са защитен вид и властта си ги пази...
Мангала, дори да му теглиш една майна, пак може да те съди за обида, макар да си го хванал да ти мъкне имуществото..
Според мен , номера е с по-незначителни репресивни мерки да им мине мерака да пипат твоето, то няма начин да ги откажеш на 100%, то просто им е заложено генетично, те имат много странна и различна ценностна система от нас....
ArturDent - Почти Безобиден
Определено "съветването" дава резултат при такива кокошкари.
puh4 - специалист
Зелена му работа, вместо да пита (може не може) те си действат без позволение. Решението на проблема е Тексаски закони, или малък театър с пушка и познат който ужким е влязъл в твоя двор за кражба. Пуцай с хаосни патрони докато зеленко види за ко става въпрос.
alsted - майстор
По-скоро демонстрация за наличие на бойно оръжие. После небрежно подхвърляне, че оръжието не се води на отчет и, че си помислил за ..."след това". Убеден съм, че метода работи.
Още нещо: предлагат се имитации на камери. Може би ще има ефект :? Във всички случаи мисля, че е добре да стигне до ушите му, че си решил да предприемеш крути мерки срещу посегателствата.
inspo - майстор
Конфронтацията е лошо нещо, но понякога неизбежно. Лошото е, че след това същото може да те застигне и теб.
Много важно в случая е колко на сериозно ще те вземат. И аз имах инцидент с двама. Не знам дали бяха в някакъв нюанс на зеленото. По скоро се бяха надрусали с ред бул щото като гръмнах с 9мм( съпроводено с яки псувни) така се хвърли през оградата на двора ни (от външна страна е около 3м) сякаш са му поникнали крила.
puh4 - специалист
С пуцане метода е безотказен. Камерите става само, ако народа е малко разумен (зеленчовците не са от тях). Напоследък се почна крадене и на реални камери (пари струват).
Светлинис - специалист
В кой район на страната е имотът? ... всъщност май няма значение. Пряката конфронтация не води до положителни резултати ... може би.
Но щом ти е дал стотинките за тока, вероятно със същата мисъл, с която ние даваме на данъчните ... може да не е от най-отчайващите ...
Обаждам се поне за морална подкрепа на по-интелигентната страна. Щото обикновено на нея и се качват на главата /водата/.
---

Все пак можеше да си в Индия, където :?: :turban: :hot: :rain: , но и :bulb:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Крадат ми водата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: