jekasus написа:Понеже стигнахме до извъземниНе е набеден,със сигурност е той.Никой друг не живее постоянно в района,нито да нощува.![]()
Според мен - да се краде вода от комшията е чисто българска работа и "бедния" ци...мангал е просто набеден за крадец от тоя българин-комшия.Поговорката я знаете.
kolev_k написа:Е кажи ми как да се отнасяш с такъв.Аз вече казах. Който иска може да му направи софра. Аз не.
Пенсионираният учител по физика Никола Похлупков бе заложил мини във вилата си в Оряхово, за да се пази от мародери. През април 2001 г. една от тях откъсна ръката на крадлива циганка.
При последвалия обиск в софийския апартамент на пенсионера полицията откри метална кутия с барут, 50 капси за сигнален пистолет, 1000 сачми за въздушно оръжие, 3 патрона за ракетен пистолет, пет 7,65- милиметрови патрона, детониращ шнур, сигнална ракета и др.
На 30 март 2002 година Никола Похлупков бе осъден на 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок. Заедно с това той бе осъден да заплати 320 лева разноски по делото. „Ще обжалвам присъдата докрай", закани се бившият физик и засега удържа на обещанието си.